DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Adamo-fitt čaj Fazuľa záhradná struk (50g)

Kód produktu: 15698

(0 hodnotení)



1.40 € s DPH1.17 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Bylinný čaj z fazule záhradnej obsahuje látky ako glukokinin, viaceré aminokyseliny (arginín, tryptofán, asparagin, tyrozín), flavonoidy, sacharidy, kyselinu kremičitú a minerálne látky.


Účinky: má diuretický, antidiabetický a metabolický účinok. Zvyšuje vylučovanie odpadových látok z organizmu, preto sa používa pri niektorých kožných a reumatických chorobách. Znižuje hladinu cukru v krvi, čo sa využíva ako podporný prostriedok pri liečbe cukrovky, podporuje optimálny krvný tlak.


Príprava a dávkovanie: čajový odvar: 2 čajové lyžičky na 1/4 litra vody, zaparí sa a vylúhuje 10-15 minút. Podáva sa 2 - 4x denne šálku. Na prípravu macerátu za studena sa používa 10 kávových lyžičiek na 5 dl vody. Nechá sa macerovať 6-8 hodín. Pije sa 3 krát denne 1,5 dl.


Zloženie: Bylinný čaj sypaný, struk fazule záhradnej (Phaseoli legumen)


Skladovanie: Skladujte na chladnom, tmavom a suchom mieste. Doporučuje sa skladovanie vo vzduchotesne uzatvorených nádobách.


Upozornenie: Tento produkt bol uvedený na trh ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.

Hmotnosť 0.05 kg

EAN 5998009116356

Objem 40g


Adamo
Adamo

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK