DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



ApiLand 95% čistý propolisový výťažok - sprej (30ml)

Kód produktu: 52032

(0 hodnotení)



12.45 € s DPH10.38 € bez DPH

Vypredané

Dostupnosť: Vypredané

ApiLand 95% čistý propolisový výťažok je ideálny na prevenciu a dobrý stav dýchacích ciest. Silný dezinfekčný prostriedok. Vďaka účinkom talianskeho propolisu tento extrakt zlepšuje dýchanie, pôsobí proti bolesti, má antivírusový účinok a môže posilniť obranyschopnosť organizmu.

Propolis je výborný pri liečbe prechladnutia, pôsobí proti bolesti, má antivírusové účinky a posilňuje obranyschopnosť organizmu. Propolis je látka podobná živici, včely vyrábajú zo živice zozbieranej z púčikov a mladých konárov (čerešňa, kustovnica, topoľ, breza, borovica, smrek, jelša), do ktorej pridávajú svoje vlastné exkrementy a trochu vosku.

Propolisový roztok je alkoholový extrakt z propolisu, ktorý sa extrahuje bez tepelného spracovania. Na výrobu roztoku ApiLand je použitý 57% obilný lieh. Alkoholové roztoky vyrobené z rastlinných a včelárskych produktov sa vstrebávajú oveľa skôr a účinkujú rýchlejšie.

Propolis je jedným z najúčinnejších prírodných prostriedkov. Obsahuje: živice a balzamy, vosk, éterické oleje, flavonoidy, sacharidy, vitamíny (A, C, E, PP a vitamíny B komplex), stopové prvky (sodík, draslík, horčík, vápnik, hliník, zinok, železo, chróm, mangán , meď atď.), aminokyseliny, peľ.

Zvonka má propolis silný analgetický, protizápalový, antimikrobiálny a anestetický účinok. Taktiež urýchľuje proces hojenia.


Použitie: Len na vonkajšie použitie. Nastriekajte 2 vstreky roztoku priamo do ústnej dutiny 3x denne. Pred použitím pretrepte.


Zloženie: obilný alkohol (alk. 57%), čistý propolis ( 20%).


Výživová hodnota v 100g výrobku:
Energia: 1671Kj / 395kcal
Bielkoviny: 1,9g
Sacharidy: 216,84g
Tuky: 3,57g
Flavonoidy: 2,2%
Polyfenol: 6,6%


Skladovanie: na suchom mieste, pri izbovej teplote (15-25°C). Nevystavujte extrémnym teplotám a chráňte pred priamym slnečným svetlom.


Upozornenie: prípravok obsahuje propolis, ktorý môže u citlivých osôb naň vyvolať alergiu. Nepoužívať na otvorené rany. Zabráňte kontaktu s očami a ústami. Nepoužívajte ak ste alergický na ktorúkoľvek zložku produktu. Ukladajte mimo dosahu deti. Alkohol obsiahnutý v kvapkách môže nepriaznivo vplývať na osoby s ochorením pečene, pri alkoholizme, epilepsii, v prípade poranenia mozgu a iných nervových ochoreniach. Osoby s ochoreniami obličiek a diabetes môžu prípravok užívať len so súhlasom ošetrujúceho lekára.


Alergény: propolis.


Krajina pôvodu: Maďarsko.

Hmotnosť 0.08 kg

EAN 6424383001678

Objem 30ml


ApiLand
ApiLand

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK