DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Ataisz Ryžová múka biela (500g)

Kód produktu: 18469

(0 hodnotení)



2.85 € s DPH2.38 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Ryžová múka je známa hlavne v juhovýchodnej Ázii, kde sa používa na výrobu rezancov, dezertov a iných sladkostí. Je jemnej chuti vďaka čomu je ideálna na pečenie. Prirodzene bezlepková múka je ľahká, dobre stráviteľná, ktorá vyvoláva pocit nasýtenia. U nás ryžová múka patrí medzi základné múky na bezlepkové pečenie. Neobsahuje gliadín (frakcie gluténu) a je tak vhodná pre pacientov s celiakiou. Ryža je považovaná za najmenej alergénnu potravinu. Ryža je bohatá na vitamín B, fosfor, železo, zinok, horčík, selén a iné minerálne látky, vďaka čomu je ideálnou potravinou pre zdravé nechty, vlasy a pokožku. Je tiež vhodná pre diabetikov a ľudí trpiacich hypoglykémiou, pretože škrob z bielej ryže sa pomaly absorbuje v tele a pritom neustále uvoľnuje do krvi glukózu, čím pomáha udržiavať stabilnú hladinu krvného cukru.
Pri pečení odporúčame kombinovať s ostatnými bezlepkovými múkami (kukuričná, ľanová, kokosová, pohánková, atď...)

Minerály: zinok, železo, mangán, fosfor, horčík, kobalt, selén, fluór, vápnik, draslík, sodík
Vitamíny: B1, B2, B3, B6, A, E.


Použitie: Vhodná na zahustenie omáčok, krémov, zvyšuje objem a pojivosť zmesí, na prípravu rôznych sušienok, koláčikov, sladkých nepečených dezertov, alebo ako raňajková kaša.


Zloženie: 100% jemne mletá biela ryža.


Výživová hodnota v 100g výrobku:
Energia: 1456,72Kj / 348kcal
Bielkoviny: 7,9g
Sacharidy: 78,0g (z toho cukry: 0,0g)
Tuky: 0,3g (z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,1g)
Soľ: 0,0g

Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)


Alergény: Výrobok bol balený v závode, ktorý spracováva sezam, zeler a glutén.


Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.


Krajina pôvodu: EU.

Hmotnosť 0.5 kg

EAN 5999881861723

Objem 500g


Ataisz
Ataisz

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK