DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Biofresh Herbs of Bulgaria Krém na ruky - levanduľa (75ml)

Kód produktu: 10633

(0 hodnotení)



3.15 € s DPH2.63 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Intenzívne vyživuje a zjemňuje pokožku rúk. Krém obsahuje kvetinovú levanduľovú vodu, ktorá osviežuje, upokojuje a regeneruje pokožku rúk. Glycerín, mandľový a kokosový olej  hydratujú, zmäkčujú a chránia pokožku rúk pred škodlivými vplyvmi prostredia. Všetky zložky regenerujú aj poškodenú pokožku rúk, zároveň pôsobia aj proti tvorbe vrások a proti starnutiu kože, pomáhajú obnoviť jej hebkosť a pružnosť. Krém sa výborne vstrebáva a pokožku príjemne prevonia.

Levanduľa je známa už od staroveku ako vzácna a aromatická rastlina. Levanduľové byliny sú používané po celom svete v alternatívnej medicíne pre svoje relaxačné a regeneračné účinky. Levanduľový olej je jedným z multifunkčných éterických olejov na svete. Bulharský levanduľový olej je známy pre svoju vysokú kvalitu.
Odborníci vo fime Bio Fresh vypracovali rôzne účinné receptúry pre starostlivosť o telo. Bulharský levandulový olej sa používa v Lavender línii pri starostlivosti o telo v kombinácii s ďalšími prírodnými éterickými olejmi a vitamínmi.
S produktmi z bylín Bulharskej Lavender línie sa snažíme zlepšiť regeneračnú silu pleti. Výrobky pre starostlivosť o telo z Bio čerstvej levandule sú relaxačné, hydratačné a vyživujú pokožku.

Všetky produkty v tejto bodycare línie sú:
- Bez parabénov
- Bez syntetických farbív
- Bez GMO
- Nie je testované na zvieratách.


Použitie: Krém na ruky nanášajte pravidelne, podľa potreby a jemne ho vtierajte do pokožky rúk.


Zloženie:Water/Aqua, Isopropyl Myristate, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Glyceryl Stearate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil (Sweet Almond), Cyclopentasiloxane, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Water, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Hydrogenated Castor Oil, Copernicia Cerifera (Carnauba)Cera, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Hydroxyacetophenol Cera Alba, Stearic Acid, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Parfum/Fragrance, Creatine, BHT, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene.


Upozornenie: Na vonkajšie použitie. Zabráňte kontaktu s očami. Uchovávať mimo dosahu detí.


Krajina pôvodu: EU.

Hmotnosť 0.08 kg

EAN 3800200963139

Objem 75ml


Biofresh
Biofresh

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK