DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Cannaderm Capillus Konopný šampón proti lupinám (150ml)

Kód produktu: 47201

(0 hodnotení)



18.15 € s DPH15.13 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Cannaderm Capillus Konopný šampón proti lupinám pre umytie a ošetrovanie vlasov a pokožky hlavy. Nová receptúra obsahuje prírodné extrakty, ktoré zmierňujú svrbenie, podráždenie pokožky hlavy a zabraňujú tvorbe a výskytu lupín. Šampón jemne, šetrne a účinne umýva pokožku hlavy i vlasy bez podráždenia, vlasy sú po umytí čisté, lesklé a pokožka hlavy bez lupín.


Úcinné látky: konopný olej, majoránkový olej, výťažok z grepových semienok.

Šampón obsahuje konope najvyššej kvality z Kanady: 7%.


Cannaderm používa ako hlavnú ingredienciu konopný olej lisovaný za studena.
Konopný olej Cannaderm neobsahuje žiadne návykové - psychoaktívne látky ako je THC. Je lisovaný výhradne zo schválených odrôd konopy siatej, ktorá je špeciálne šlachtená tak, aby obsahovala minimum týchto látok.
Výrobky Cannderm majú certifikát THC Free.
Cannaderm zásadne nepoužíva žiadne syntetické parfémy ani farbivá, výrobky majú prirodzený farebný nádych a typickú vôňu po použitých prírodných prísadách.
Cannaderm nepoužíva žiadne ingrediencie z ropy - v produktoch nenájdete vazelínu, minerálny olej, parafín ani syntetické konzervačné látky.
Cannaderm používa len 100% prírodné konzervačné látky.
Všetky produkty Cannaderm sú dermatologicky testované a riadne notifikované.
Žiadne výrobky Cannaderm nie sú a nikdy neboli testované na zvieratách.


Použitie: Naneste primerané množstvo šampónu na mokré vlasy a jemne napeňte zvlášť na pokožke hlavy a po dĺžke vlasov. Nechajte aspoň 3-5 minút pôsobiť a potom dôkladne opláchnite vodou. Pri dlhých vlasoch doporučujeme po umytí použiť balzam na vlasy.


Zloženie/ INCI: Voda, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Propylene Glycol, Sodium C12-18 Alkyl Sulfate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Konopa siata (Cannabis Sativa)-extrakt zo semien, Alcohol Denat., Glyceryl Caprylate, Poly-glyceryl-4 Caprate, Piroctone Olamine, Sodium Laurate, Majorán záhradný (Origanum Majorana)-olej z listov, Glyceryl Undecylenate, p-Anisic Acid, Pomelo (Citrus Grandis)-extrakt zo semien, Linalool, Limonene, Citric Acid, Lactic Acid.


Skladovanie: pri teplote 10 - 25°C.



Hmotnosť 0.15 kg

EAN 8594059737113

Objem 150ml


Cannaderm
Cannaderm

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK