DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



BioRepair Total Protective Repair zubná pasta pre komplexnú ochranu (75ml)

Kód produktu: 40788

(0 hodnotení)



7.15 € s DPH5.96 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Biorepair Total Protective Repair je zubná pasta na každodennú starostlivosť a ochranu pred zubným kazom, a to aj bez obsahu fluoridu. Komplexnú ochranu zaisťuje kombinácia patentovanej formule microRepair® (hydroxyapatit a ionty zinku). Hydroxyapatit remineralizuje zubnú sklovinu a aktívne zlúčeniny zinku pôsobia antibakteriálne a preventívne proti vzniku zubného povlaku, zubného kazu a kameňa.

MicroRepair® remineralizuje zubnú sklovinu, prekrýva ochrannou vrstvou nerovnosti a drobné poškodenia v mikroštruktúre zubnej skloviny a obnovuje jej štruktúru. Formula microRepair® tiež účinne revitalizuje štruktúru dentínu, uzatvára dentínové tubuly, ktoré spôsobujú bolesť odhalených zubných kŕčkov. Znižuje tak citlivé reakcie zuba na chlad, teplo, sladké či kyslé.
Remineralizovaná zubná sklovina je chránená pred vznikom zubného kazu, a vďaka kompaktnému povrchu pôsobí belšie. Súčasťou inovatívnej formule sú ionty zinku, ktoré aktivujú hydroxyapatit a zároveň pôsobia antibakteriálne a preventívne proti vzniku zubného povlaku, kazu a kameňa. Zuby sú chránené aj bez fluoridu. Sekundárnym efektom mikročastíc hydroxyapatitu je, že pohlcujú sírne zlúčeniny spôsobujúce zápach z úst. Preto sú prípravky z radu Biorepair® účinné proti zápachu z úst, ktorý sa nazýva halitóza.

Prípravky je vhodné používať v prípade zvýšenej citlivosti zubov, pri nedostatočnej koncentrácii vápnika v slinách, v prípade alergie na fluoridy alebo pri xerostómii.

Neobsahuje fluoridy, oxid titaničitý, SLS a parabény!


Výhody zubnej pasty BioRepair Night Protection:
- Bioaktívne mikročastice MicroRepair obnovujú štruktúru skloviny a dentínu, uzatvárajú dentínové tubuly a prekrývajú odhalené zubné krčky
- Znižuje citlivé reakcie zubov na chlad, teplo, sladké či kyslé
- Remineralizovaná zubná sklovina je chránená pred vznikom zubného kazu, a vďaka kompaktnému povrchu pôsobí belšie
- Chráni zuby i bez obsahu fluoridu
- Efektívna proti nepríjemnému dychu
- vhodná pre deti mladšie ako 6 rokov.

 

 Zloženie: Aqua, Zinc Hydroxyapatite*, Glycerin, Sorbitol, Hydrated Silica, Silica, Aroma, Cellulose Gum, Tetrapotassium Pyrophosphate, Sodium Mirystoyl Sarcosinate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Sodium Saccharin, Citric Acid, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate.


Krajina pôvodu: Taliansko.

Hmotnosť 0.08 kg

EAN 8017331031407

Objem 75ml


Coswell
Coswell

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK