DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Éden Prémium Bezlepkové pšenové cestoviny fusilli - chilli (200g)

Kód produktu: 41490

(0 hodnotení)



4.25 € s DPH3.54 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Bezvaječné bezlepkové chilli cestoviny z pšena sú zdrojom energie, vhodné pre celiatikov, ktorí sa stravujú bezlepkovou diétou. Cestoviny sú vyrobené z vysoko kvalitnej pšenovej múky, ochutené chilli paprikou a vďaka kurkume majú krásnu žltú farbu. Pšenové cestoviny spĺňajú požiadavky na bezlepkovú výživu.
Pšeno pochádzajú z Číny a jedná sa o obielené proso. Semienka sú žlté guličky, ktoré sú výživné, sýte a veľmi ľahko stráviteľné. Pšeno je vzácnou obilninou, ktorá ako jediná neprekysľuje organizmus. Vhodné pri chudokrvnosti, vďaka vysokému obsahu železa. Spevňuje zuby, podporuje pevnosť a rast vlasov, nechtov, vďaka zinku. Spoľahlivo čistí náš organizmus a zrýchľuje trávenie. Je dokonca vhodné a odporúčané pre tehotné ženy - stará sa o zdravý vývoj plodu. Vďaka obsahu fosforu sa ľahko zbavíte chronickej únavy a depresií. Pšeno je bezlepková, zásaditá potravina vhodná aj pre celiatikov.

 

Vegán.
Bezlepková.
Bezlaktózová.
Bez vajíčok.
Bez sóje.
Bez konzervačných látok.
Bez cukru.


Návod na prípravu: cestoviny vložíme do vriacej osolenej vody a za občasného miešania varíme na miernom ohni cca. 2-4 min., scedíme a rýchlo opláchneme studenou vodou. Dáme ich odkvapkať a môžeme pridať trochu oleja.


Zloženie: Pšeno, psyllium, kurkuma, voda, mleté chilli.


Výživová hodnota v 100g výrobku:
Energia: 1433,35Kj/ 338,4kcal
Bielkoviny: 9,95g
Sacharidy: 65,92g (z toho cukry: 2,67g)
Tuky: 3,88g (z toho nasýtené: 0,51g)
Soľ: 0,03g

Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)


Alergény: Produkt bol vyrobený v závode spracujúcom orechoviny!


Skladovanie: Skladujte na chladnom, tmavom a suchom mieste.


Krajina pôvodu: Maďarsko.

Hmotnosť 0.2 kg

EAN 5999563456223

Objem 200g


Éden Prémium
Éden Prémium

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK