DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Haas Natural Puding s jahodovou príchuťou (40g)

Kód produktu: 17678

(0 hodnotení)



1.10 € s DPH0.92 € bez DPH

Vypredané

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Lahodný, krémový puding s prírodnou jahodovou arómou.
Bez lepku.
Prírodná aróma.
Prírodné farbivo.


Použitie: na prípravu pudingu. Hotový puding je vhodný na priamu spotrebu, alebo ako náplň piškótového cesta, koláčov, do krémov, palaciniek, cheesecakes atď.


Zloženie: Kukuričný škrob, prírodná aróma, prírodné farbivo (karmíny).

 

Výživová hodnota v 100g výrobku:
Energia: 1469Kj / 346kcal
Bielkoviny: 0,5g
Sacharidy: 85,0g (z toho cukor: <0,5g)
Tuky: 0,0g (z toho nasýtené: 0,0g)
Soľ: <0,01g
Laktóza: <0,1g

Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)


Príprava pudingu: na 40g pudingového prášku budeme potrebovať 500ml plnotučného, alebo kokosového mlieka. Pudingový prášok rozmiešame s 2-3 polievkovými lyžicami cukru, alebo sladidlom a v 1/3 pripraveného mlieka. Zvyšné 2/3 mlieka necháme zovrieť. Potom odstavíme zo sporáka a vlejeme vopred pripravenú zmes s pudingom. Puding za stáleho miešania varíme asi 1 minútu. Hotový puding nalejeme do misiek vypláchnutých studenou vodou a necháme stuhnúť.
Príprava krému: na 40g pudingového prášku budeme potrebovať 300ml plnotučného, alebo kokosového mlieka. Pudingový prášok rozmiešame s 2-3 polievkovými lyžicami cukru, alebo sladidlom a v 1/3 pripraveného mlieka. Zvyšné 2/3 mlieka necháme zovrieť. Potom odstavíme zo sporáka a vlejeme vopred pripravenú zmes s pudingom. Puding za stáleho miešania varíme asi 1 minútu. Hotový puding necháme vychladnúť. 5 dkg masla izbovej teploty rozmixujeme a po lyžičkách pridávame studený puding a vznikne nám krém. Krém dáme na upečené cesto.


Alergény: môže obsahovať stopy mliečnej bielkoviny a sulfitov.


Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.


Krajina pôvodu: Maďarsko.

Hmotnosť 0.04 kg

EAN 5999543462633

Objem 40g


Haas Natural
Haas Natural

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK