DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Haas Natural Puding s kokosovou príchuťou (40g)

Kód produktu: 45905

(0 hodnotení)



1.10 € s DPH0.92 € bez DPH

Vypredané

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Lahodný, krémový puding s prírodnou kokosovou príchuťou.

Bez lepku, bez laktózy.
Bez umelých farbív.
Bez pridaného cukru.
Prírodná aróma.


Použitie: Na prípravu pudingu, alebo ako náplň piškótového cesta, koláčov, do krémov, palaciniek, cheesecakes atď.


Príprava pudingu: na 40g pudingového prášku budeme potrebovať 500ml plnotučného, alebo kokosového mlieka. Pudingový prášok rozmiešame s 2-3 polievkovými lyžicami cukru, alebo sladidlom a v 1/3 pripraveného mlieka. Zvyšné 2/3 mlieka necháme zovrieť. Potom odstavíme zo sporáka a vlejeme vopred pripravenú zmes s pudingom. Puding za stáleho miešania varíme asi 1 minútu. Hotový puding nalejeme do misiek vypláchnutých studenou vodou a necháme stuhnúť.
Príprava krému: na 40g pudingového prášku budeme potrebovať 300ml plnotučného, alebo kokosového mlieka. Pudingový prášok rozmiešame s 2-3 polievkovými lyžicami cukru, alebo sladidlom a v 1/3 pripraveného mlieka. Zvyšné 2/3 mlieka necháme zovrieť. Potom odstavíme zo sporáka a vlejeme vopred pripravenú zmes s pudingom. Puding za stáleho miešania varíme asi 1 minútu. Hotový puding necháme vychladnúť. 5 dkg masla izbovej teploty rozmixujeme a po lyžičkách pridávame studený puding a vznikne nám krém. Krém dáme na upečené cesto.


Zloženie: Kukuričný škrob, prírodná aróma.


Výživová hodnota v 100g výrobku:
Energia: 1471Kj / 346kcal
Bielkoviny: 0,5g
Sacharidy: 86,0g (z toho cukor: <0,5g)
Tuky: 0,0g (z toho nasýtené: 0,0g)
Soľ: 0,01g

Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)


Alergény: môže obsahovať stopy mliečnych zložiek a siričitanov. (laktóza <0,1g / 100g).


Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.


Krajina pôvodu: EU.

Hmotnosť 0.04 kg

EAN 5999543465559

Objem 40g


Haas Natural
Haas Natural

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK