DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



MM Bio Shea maslo natural (1000ml)

Kód produktu: 38465

(0 hodnotení)



34.40 € s DPH28.67 € bez DPH

Vypredané

Dostupnosť: Vypredané

Bio shea, alebo bambucké maslo obsahuje množstvo vitamínu A, E, karotény, alantoín a minerálov prospešných pre celé naše telo. Účinky bambuckého masla na pokožku sú veľmi známe, vieme že je zdrojom zdravej a krásnej pokožky, má protizápalové, zvláčňujúce a zvlhčujúce vlastnosti. Má tiež schopnosť absorbovať ultrafialové žiarenie a preto sa používa aj ako slabší opaľovací krém. Pomalšie sa vstrebáva, ale ponúka dlhodtrvajúcu ochranu pokožky, pleti dodáva hydratáciu a premasťuje ju.
Bio shea maslo od MM (MosóMami) je Fair Trade a je to čistý prírodný produkt v biokvalite. Orechy pochádzajú zo stromov karité z Ghani.


Účinky: Pomáha chrániť a revitalizuje poškodenú pokožku a vlasy, používa sa aj na kožné problémy, ako sú psoriáza, strie, akné a jazvy po poranení.

 

Použitie: Maslo ma charakteristickú dymovú vôňu, na ktorú je potrebné si zvyknúť. Ale keď sa zmieša s esenciálnym olejom je naozaj príjemné a ľahšie sa rozotiera. Nanáša sa na očistenú a suchú pokožku najlepšie ráno a večer v tenkej vrstve a jemne sa vmasíruje.


Zloženie: Bambucké maslo (Butyrospermum Parkii Butter).

 

Skladovanie: skladujte na suchom, tmavom mieste medzi 10-20°C v dobre uzatvorenom obale.


Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Nepoužívať na otvorené rany. Nepoužívajte ak ste alergický na ktorúkoľvek zložku produktu. Ukladajte mimo dosahu detí. Nevystavujte extrémnym teplotám a chránte pred priamym slnečným svetlom.

 

Krajina pôvodu: Ghana.

Hmotnosť 1 kg

EAN 5999884457107

Objem 1000ml


MM
MM

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK