DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



    Forpro Bio spagetti z hnedej ryže (200g)

    Kód produktu: 103153

    (0 hodnotení)



    4.45 € s DPH3.74 € bez DPH

    Dostupnosť: 1 - 4 dní

    Jednou z najdôležitejších výhod hnedých ryžových cestovín Forpro CarbControl je, že zasýtia organizmus na dlhší čas, čím pomáhajú predchádzať návalom hladu a maškrteniu počas dňa. To môže byť obzvlášť dôležité pre tých, ktorí držia diéty alebo chudnú, pretože to znižuje chuť na jedlo a pomáha kontrolovať chuť do jedla.

    Cestoviny Forpro CarbControl hnedej ryže sú navyše bohaté na vlákninu, vitamíny a minerály. Viac vlákniny a živín môže výrazne prispieť k zlepšeniu trávenia, prevencii zápchy a udržaniu celkového zdravia. Je to jedlo, ktoré vám pomáha dosiahnuť optimálnu výživu a zároveň poskytuje príjemnú a lahodnú chuť.

    Ako BIO produkt cestoviny z hnedej ryže neobsahujú umelé prísady, konzervanty ani GMO. To znamená, že si môžeme byť absolútne istí jeho kvalitou a čistotou ingrediencií. Forpro CarbControl BIO cestoviny z čiernej a hnedej ryže sú pestované a spracované ekologickým spôsobom, ktorý podporuje trvalo udržateľné poľnohospodárstvo a ochranu prírody.


    Vegan.

    Bez pšenice.

    Bez GMO.

     

    Zloženie: bio hnedá ryža, voda.


    Výživová hodnota v 100g výrobku:
    Energia: 1571Kj / 360kcal
    Tuky: 2,5g (z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,5g)
    Sacharidy: 78,0g (z toho cukor: 1,0g)
    Bielkoviny: 8,0g
    Soľ: 0,0g

    Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)


    Použitie a príprava: cestoviny vložíme do asi desaťnásobného množstva horúcej vody a za opatrného miešania uvaríme za 4-5 minút do mäkka.


    Skladovanie: na chladnom a suchom mieste. 


    Krajina pôvodu: HU.

    Hmotnosť 0.2 kg

    EAN 5999104003084

    Objem 200g


    Forpro CarbControl
    Forpro CarbControl

    Komentáre

    Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


     
     

    Loading

    DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

    PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK