DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



In Vitro Plerudin Forte krém na kŕčové žily (50g)

Kód produktu: 14312

(0 hodnotení)



17.60 € s DPH14.67 € bez DPH

Vypredané

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Plerudin Forte je osvedčený, silný liečebný krém s výťažkom z pijavice lekárskej na kŕčové žily, krvné podliatiny a opuchy. Podporuje upokojenie a zmierňuje bolesť na zapálených miestach.
Plerudin Forte krém na kŕčové žily obsahuje viac než trojnásobné množstvo výťažku z pijavice lekárskej, ako krém Plerudin, preto sa dá účinnejšie použiť na ošetrenie ťažších a zanedbaných stavov pri kŕčových žilách.
Výťažok z pijavice lekárskej obsahuje látky, ktoré rozpúšťajú krvné zrazeniny a látky, ktoré obnovujú poškodený povrch cievok a žíl.


Zložky krému zmierňujú bolesť a udržujú dlhodobý pocit pohody.
Pôsobia na zmiernenie bolestí a zápalov, uvoľňujú kŕčovité a bolestivé napätia v oblastiach, postihnutých kŕčovými žilami a v okolí krvných podliatin.
Urýchlujú vstrebávanie krvných podliatin, bolestivých opuchov a vodnatých opuchov, ktoré vznikajú pri úderoch a natrhnutiach.


Použitie: Tenká vrstva krému sa nanáša niekoľkokrát denne na postihnuté miesto. Nohy sa jemne nakrémujú zdola nahor, t.j. od členka ku kolenu. Pri kŕčových žilách sa nesmú masírovať!
Možné použiť aj ako obklad: Tenkú vrstvu krému opatrne nanášať na postihnuté miesto v hrúbke cca. 1-2mm a voľne previazať vlhkým obväzom, a pritom vyššie vyložené nohy nechať aspoň 30-60 minút oddychovať. Pri problémoch s kŕčovými žilami, je vhodné si denne viackrát, aspoň na niekoľko minút vyložiť nohy, aby sa stagnujúca krv ľahšie dostala z rozšírených žíl.
Používanie krému na kŕčové žily vo forme liečebných kúr sa odporúča v trvaní 4-12 týždňov, v závislosti od závažnosti ochorenia kŕčových žíl, a v prípade hematómov 1-3 týždne, v závislosti od veľkosti hematómu.


Zloženie v 1g krému:

4 ATE extrakt z pijavice lekárskej (Hirudo medicinalis extr.)

0,24g extrakt nechtíka lekárskeho (Calendulae flos extr. (1:6))
Ďalšie zložky: cetylstearylalkohol, glycerol, tekutý parafín, vazelína, metylparabén. 


Upozornenie: Nepoužívajte na poranenú, alebo podráždenú pokožku ani pri precitlivelosti (napr. nevymiznúce sčervenanie pokožky). Po použití umyte ruky. Zabráňte kontaktu s očami. Uchovajte mimo dosahu detí.


Skladovanie: Pri teplote do 25°C, chráňte pred slnečným žiarením a teplom.


Krajina pôvodu: EU.

Hmotnosť 0.05 kg

EAN 5997360111093

Objem 50g


In Vitro
In Vitro

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK