DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Kamala Éterický olej Citronella (10ml)

Kód produktu: 15901

(0 hodnotení)



3.40 € s DPH2.83 € bez DPH

Vypredané

Dostupnosť: 1 - 4 dní

100% Éterický olej citronela.


Vôňa: korenistá a bylinná s drevitým nádychom-osviežujúca a oživujúca vôňa.


Kamala esenciálne a vonné oleje pochádzajú z rôznych exotických miest na svete, z ktorých odborníci spolu s aromaterapistami vytvorili kompozície, ktoré poskytujú pocit relaxácie a pomáhajú upokojiť telo i myseľ.


Použitie: na príjemné prevoňanie bytu, či kancelárie. Do aromalampy nakvapkajte 3 až 6 kvapiek oleja, záleží na veľkosti miestnosti. Funguje ako prirodzený repelent. Odporúčame použiť s levanduľovým olejom proti komárom a hmyzu.


Nebezpečné zložky: 106-24-1 Geraniol, 5392-40-5 Citral, 138-86-3 Limonene, 106-22-9 Citronellol.


Upozornenie: Produkt je vhodný len na vonkajšie použitie! Horlavina! Spôsobuje vážne podráždenie očí pri priamom kontakte. Môže dráždiť pokožku u citlivých ľudí. Pri náhodnom zhltnutí ihneď nájdite lekársku pomoc. Nevyvolávajte zvracanie! Pri styku s pokožkou dôkladne umyte mydlom a vodou. Pri kontakte s očami vypláchnite veľkým množstvom vody niekoľko minút. Pri podráždení pokožky: vyhľadajte lekárske ošetrenie. Pri vdýchnutí môže spôsobiť podráždenie dýchacích ciest. Veľmi jedovatý pre vodné organizmy, môže spôsobiť dlhodobé nepriaznivé účinky vo vodnej zložke životného prostredia.
Chráňte pred deťmi! Uchovávajte mimo dosahu tepla, horúcich povrchov, iskier, otvoreného ohňa a v saune ich neriedené neaplikujte na horúce kamene. Aromalampu so zapálenou sviečkou nikdy nenechávajte bez dozoru! Prípravok a obal zneškodňujte v súlade ustanovení zákona o odpadoch.

Hmotnosť 0.01 kg

EAN 5998230110055

Objem 10ml


Kamala
Kamala

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK