DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Tabaibaloe Hydratačný gél s Aloe Vera na tvár a telo (300ml)

Kód produktu: 50662

(0 hodnotení)



15.50 € s DPH12.92 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Tabaibaloe hydratačný gél s Aloe Vera na tvár a telo je vhodný pre normálnu až veľmi suchú pokožku. Gél zaisťuje dlhotrvajúcu hydratáciu, ukľudňuje a zabraňuje vysušeniu pokožky. Obnovuje pleť, ktorá sa znovu stáva pevnejšia a pružnejšia. Ľahký a jemný krém s výťažkom z Aloe Vera stimuluje látkovú výmenu v bunkách a regeneruje pokožku. 100% prírodná kozmetika pre normálnu, suchú, veľmi suchú, zanedbanú, alebo starnúcu pleť. Ideálny po opaľovaní, outdoorových športoch, depilácii a holení. Dlhodobé používanie zabraňuje vzniku pigmentových škvŕn a redukuje ich.

Aloe vera (Aloe barbadensis) pôsobí ako ochranná vrstva a pomáha v pokožke obnoviť vlhkosť. Pomáha udržiavať pokožku prirodzene pevnú a hydratovanú. Vďaka svojim antioxidačným vlastnostiam sa poškodená koža hojí rýchlejšie.


Je vysoko hydratačný, osviežujúci, vyživujúci, chrániaci a regenerujúci
Jemne vmasírujte do počture až do plópneho vstrebania
Na dermatologické použitie


Použitie: Aplikujte na odlíčenú a vyčistenú pleť ráno a večer a jemne vklepávajte končekmi prstov, dokiaľ sa gél nevstrebá alebo jemne vmasírujte dlaňami po celom tele kedykoľvek behom dňa. Vyhnite sa okoliu očí.


Typ pokožky: Vhodné pre všetky typy pokožky.


Zloženie: Aqua, Aloe barbadensis leaf juice, Aloe barbadensis leaf juice poder, Glycerin, Carbomer,Phenoxyethanol, Triethanolamine, Propylene glycol, Methylparaben, Tetrasodium edta, CI42090, CI 19140.


Upozornenie: Nepoužívajte ak ste alergický na ktorúkoľvek zložku produktu. Ukladajte mimo dosahu detí. Nevystavujte extrémnym teplotám a chráňte pred priamym slnečným svetlom.

 

Trvanlivosť: 12 mesiacov po otvorení.


Krajina pôvodu: Španielsko.

Hmotnosť 0.3 kg

EAN 8414704080275

Objem 300ml


Tabaibaloe
Tabaibaloe

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK