DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Ruf Bezlepková múčna zmes na brownies (420g)

Kód produktu: 53099

(0 hodnotení)



9.10 € s DPH7.58 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Bezlepková múčna zmes na prípravu brownies. Múčna zmes je určená pre osoby s neznášanlivosťou lepku, vyrobená z bezlepkových a bezpšeničných surovín.


Bez lepku.
Bez pšenice.


Balenie obsahuje:
360g zmes na brownies
60g čokoládové kúsky
1ks forma na pečenie

 

Ďalej budete potrebovať:
2ks vajcia (veľkosť M)
175g zmäknuté maslo
100ml mlieko (1,5% tuk)

 

Príprava:
Pripravte plech/formu na pečenie. Zložte plech/formu na pečenie podľa pokynov a hornú časť okrajov ohnite smerom von.

Rúru predhrejte na teplotu 180 °C. Múčnu zmes, vajcia, mäkké maslo a mlieko vložte do misky a krátko premiešajte elektrickým ručným mixérom na najnižšom stupni, potom na najvyššom približne 2 minúty, až kým nebude cesto bez hrudiek. Odložte polievkovú lyžicu čokoládových kúskov na dekoráciu, zvyšok rýchlo premiešajte do cesta. Zalejte cesto do plechu na pečenie, vyhlaďte a posypte zvyškom čokolády. Pečte v strednej časti predhriatej rúry pri teplote 180 °C (Teplovzdušná 160°C), cca 25 minút. Po upečení vyberte brownies z rúry a nechajte vychladnúť na mriežke.


Zloženie: zmes na cesto: cukor, ryžová múka, nízkotučný kakaový prášok (8,8%), zahusťovadlá (guarová guma, xantánová guma), prášok do pečiva (uhličitan sodný, kyslé difosfáty), soľ; kúsky čokolády (14,3%): kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, emulgátor (lecitíny).


Výživová hodnota v 100g výrobku:
Energia: 1810Kj / 433kcal
Tuky: 25,0g (z toho nasýtené: 15,0g)
Sacharidy: 46,0g (z toho cukor: 31,0g)
Bielkoviny: 5,4g
Soľ: 0,40g

Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)


Alergény: Môže obsahovať stopy vajec, mlieka, sóje a rôznych orechov.


Skladovanie: Skladujte na suchom a chladnom mieste.


Krajina pôvodu: EU.

Hmotnosť 0.42 kg

EAN 4002809036170

Objem 420g


Ruf
Ruf

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK