DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Bálint cseppek Extrakt cibúľ kvapky (50ml)

Kód produktu: 29878

(0 hodnotení)



12.95 € s DPH10.79 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Tento prípravok spája vynikajúce fyziologické účinky 6 druhov cibule. Alkoholový roztok jedlých cibúľ. Kominár cievneho systému a čriev! Cibuľa je známa tým, že má vynikajúci účinok na posilnenie imunity. Pôsobí devastačne proti širokému spektru baktérií a vírusov. Pomáha rýchlejšie sa zotaviť z choroby.

 

Cesnak medvedí - jeho hlavnou aktívnou zložkou je alín obsahujúci síru. Je výborným detoxikátorom nášho tela. Reguluje krvný tlak. Dokáže podporovať činnosť mozgových ciev, posilňuje pamäť.

 

Cesnak - je bohatý na vitamíny B a C a obsahuje veľa stopových prvkov (bróm, kobalt, jód, horčík, kremík a zinok), jeho kalorická hodnota je trikrát vyššia ako u mrkvy. Jeho konzumácia je mimoriadne prospešná pre tých, ktorých organizmus je oslabený. Stabilizuje krvný tlak, čím znižuje riziko srdcového infarktu.

 

Cesnak cibuľový - aktívne zložky červenej cibule: éterické oleje, vitamíny, pektín, guvertín atď. Okrem liečivých účinkov sa používa na odčervenie čriev, močenie, stimuluje chuť do jedla, znižuje hladinu cukru v krvi a na mnohé iné liečebné účely.

 

Červená cibuľa - je skutočnou vitamínovou bombou C, obsahuje značné množstvo vitamínov skupiny B.

 

Perlová cibuľa - je účinný aj proti prechladnutiu, bradaviciam, uvoľňovaniu hlienov, bolestiam hrdla, kĺbov a nespavosti. Bohaté na minerály (vápnik, fosfor, draslík, sodík, železo, horčík, meď, zinok) a vitamíny (vitamíny C, B1 a B6, ako aj kyselinu listovú a biotín). Baktericídny, zlepšuje trávenie. Osobitne treba spomenúť antioxidačný účinok perlovej cibule, ktorý je oveľa vyšší ako u obyčajnej cibule.

 

Pór - obsahuje veľa vitamínov C a B1, má tiež vysoký obsah minerálnych solí a veľa železa. Obsahuje aj B-1, B-2, B-3, B-5, B-6, kyselinu listovú, vitamínu E. Cibuľa môže mať výrazný vplyv na krvný obeh a funkciu krvných doštičiek.

 

Dávkovanie: vnútorne: denne 3x12 kvapiek rozpustených v 1dl vody.


Zloženie: nosič (voda a alkohol), cesnak medvedí (Allium ursinum), cesnak (Allii sativi bulbi), cesnak cibuľový (Allium Cepa L.), červená cibuľa (Allium cepa L. convar.cepa conc.), perlová cibuľa (Allium ophioscordon Don), pór (Allium porrum L.).

 

Upozornenie: v prípravku sa môže vyskytnúť sedimentácia, ktorá neovplyvňuje účinok prípravku. Ukladajte mimo dosahu detí. Neprekračujte odporúčanú spotrebu.


Krajina pôvodu: Maďarsko.

Hmotnosť 0.05 kg

EAN 5990684550104

Objem 50ml


Bálint
Bálint

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK