DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Bálint cseppek Rebríček obyčajný kvapky (30ml)

Kód produktu: 30165

(0 hodnotení)



12.00 € s DPH10.00 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Bálint cseppek Rebríček obyčajný kvapkysa odporúčajú pri nepravidelnej menštruácii, silnom mesačnom krvácaní, kŕčoch žalúdka a čriev, tráviacich problémoch, žalúdočných vredoch a pri kašli. 

Rebríček obyčajný - rastlina obsahuje látky, ktoré dokážu zastaviť krvácanie, jej analgetické a protizápalové vlastnosti sú užitočné aj pri liečbe rán. Za zmienku stoja aj jeho tráviace a mierne sedatívne účinky, ako aj užívanie počas menštruácie. Posilňovač chuti do jedla. Spazmolytikum, zlepšuje reflex vyprázdňovania. Pôsobí hemostaticky v tráviacom systéme, ale aj pri menštruačných kŕčoch a krvácaní. Podporuje činnosť žlčníka a pečene, lieči poruchy močových ciest a dýchacích ciest. Má močopudné a čistiace vlastnosti, je účinný aj pri znižovaní krvného tlaku a detoxikácii organizmu.


Dávkovanie: na vnútorné použitie 2×12 kvapiek, ráno a skoro popoludní rozpustiť v 1dl vody.


Zloženie: nosič (voda a alkohol), rebríček obyčajný.

 

Upozornenie: v prípravku sa môže vyskytnúť sedimentácia, ktorá neovplyvňuje účinok prípravku. Nemal by byť používaný pri alergii na niektorú z jeho zložiek. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. POZOR! Vo väčších dávkach môže rebríček sfarbiť moč do tmavohneda. Toho sa báť nemusíte. Pre zdravých dospelých, netehotné a nedojčiace ženy sa rebríček považuje za bezpečný v obvyklých odporúčaných množstvách.


Krajina pôvodu: Maďarsko.

Hmotnosť 0.03 kg

EAN 5999559921032

Objem 30ml


Bálint
Bálint

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK