DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Bionsen Deo Roll-on Mineral Active deodorant v spreji (150ml)

Kód produktu: 101076

(0 hodnotení)



6.25 € s DPH5.21 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Dezodorant v spreji Bionsen Mineral Active ponúka osvedčenú 48-hodinovú ochranu proti poteniu a zápachu. Receptúra s aktívnymi zložkami na ochranu proti baktériám, ktoré spôsobujú zápach v podpazuší, jemne deodoruje aj tú najcitlivejšiu pokožku bez upchávania pórov. Zloženie obohatené o japonské termálne minerály a vitamín E pre extra pohodu pokožky a dlhotrvajúcu sviežosť. Bez obsahu hliníka, parabénov, silikónov a farbív. Pre prirodzenú sviežosť po celý deň vyskúšajte dezodorant v spreji Bionsen Mineral Active!

 

  • dezodorant v spreji Bionsen Mineral Active
  • poskytuje 48-hodinovú ochranu proti poteniu
  • jemne deodoruje aj tú najcitlivejšiu pokožku bez upchávania pórov
  • obohatené o japonské termálne minerály a vitamín E
  • neobsahuje hliník, parabény, silikóny ani farbivá


Použitie: nastriekajte zo vzdialenosti najmenej 15cm na čistú a suchú pokožku. Aby ste predišli podráždeniu, neaplikujte bezprostredne po holení. Nepoužívajte výrobok na oholené podpazušie. Prípravok používajte až po dôkladnom očistení pokožky. Len na použitie pre dospelých.


Zloženie: ALCOHOL DENAT, BUTANE, ISOBUTANE, PROPANE, PARFUM, PROPYLENE GLYCOL, DECYLENE GLYCOL, 2-METHYL 5-CYCLOHEXYLPENTANOL, AQUA, COPPER PCA*, ZINC PCA*, MANGANESE PCA*, TOCOPHERYL ACETATE, LACTIC ACID, COUMARIN, ALPHA-ISOMETHYL IONONE. *THERMAL SALT COMPLEX

 

Skladovanie: Uchovávajte mimo dosahu tepla, horúcich povrchov, iskier, otvoreného ohňa a iných zdrojov zapálenia. Chráňte pred slnečným žiarením. Nevystavujte teplotám vyšším ako 50 ºC/122 ºF. Uchovávajte mimo dosahu detí.


Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Nepoužívajte na poškodenú, podráždenú alebo zapálenú pokožku. Zabráňte kontaktu s očami. Nepoužívajte pri precitlivenosti na niektorú zložku produktu.


Krajina pôvodu: EU.

Hmotnosť 0.15 kg

EAN 8017331082843

Objem 150ml


Bionsen
Bionsen

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK