DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Eveline Ultra jemný depilační krém 3in1 (125ml)

Kód produktu: 13207

(0 hodnotení)



4.95 € s DPH4.13 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Ultra jemný epilačný krém na citlivé partie Just Epil s aloe vera a hodvábnymi proteínmi - dôkladne a efektívne odstraňuje nepotrebné chĺpky z podpazušia, rúk a oblasti bikín.
Obsahuje upokojujúci výťažok z aloe vera a hodvábne proteíny, vďaka ktorým zostáva pokožka dlhodobo dobre hydratovaná, hladká a jemná. Receptúra bola obohatená o extrakt z Larrea divicata, ktorý spomaľuje opätovný rast chĺpkov po depilácii a znižuje frekvenciu ošetrenia. Krém poskytuje účinnú epiláciu, zanecháva pokožku zamatovo hladkú, dodáva dlhotrvajúci pocit pohodlia.

 

Hydratuje, upokojuje, vyhladzuje.

Ultra jemný depilačný krém na podpazušie, ruky a oblasť bikín.

 

Použitie: pomocou špachtle rovnomerne rozotrite krém na miesta, ktoré sa majú depilovať. Nevtierajte do pokožky. Nechajte na pokožke pôsobiť 3 minúty, potom pomocou špachtle opatrne odstráňte krém z malej plochy. Ak sa chĺpky dajú ľahko odstrániť, odstráňte zvyšný krém špachtľou v smere chĺpkov. Ak sa chĺpky nedajú ľahko odstrániť, nechajte krém na pokožke, ale od začiatku odstraňovania chĺpkov neprešlo viac ako 10 minút. Zvyšný krém môžete odstrániť vlhkou špongiou, potom pokožku dôkladne umyť vlažnou vodou (bez mydla) a utrieť dosucha.

 

Zloženie: Water / Aqua, Cetearyl Alcohol, Thioglycolic Acid, Calcium Hydroxide, Potassium Hydroxide, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate SE, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Glycerin, Larrea Divaricata (Creosote Bush) Extract, Lecithin, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Ethylhexyl Stearate, Paraffinum Liquidum/ Mineral Oil, Parfum / Fragrance, Hexyl Cinnamal, Lyral, Citronellol, Hydroxycitronellal, Geraniol, Butylphenyl Methylpropional.

 

Skladovanie: skladujte na chladnom a suchom mieste.

 

Upozornenie: pred prvým použitím vykonajte test na alergiu: naneste na malú oblasť pokožky, počkajte niekoľko minút a umyte. Ak sa do 24 hodín na ošetrenej pokožke nevyskytne žiadna alergická reakcia, môžete krém použiť. Nepoužívajte deodorant ani antiperspirant na ošetrenú pokožku 24 hodín po použití. Vyhnite sa opaľovaniu. Obsahuje tioglykolát a alkalizačné činidlo. V prípade kontaktu s očami ich ihneď vypláchnite veľkým množstvom vody a poraďte sa s lekárom. Nepoužívajte na odstraňovanie chĺpkov na tvári! Silný prípravok, ktorý sa má uchovávať mimo dosahu detí.

 

Krajina pôvodu: EU.

Hmotnosť 0.13 kg

EAN 5901964016555

Objem 125ml


X-Epil
X-Epil

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK