DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Exilis Pleťový krém proti vráskam (50ml)

Kód produktu: 58909

(0 hodnotení)



26.10 € s DPH21.75 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Kombinovanou silou kyseliny hyalurónovej, bambuckého masla, oleja z granátového jablka, kolagénu a planktónu zlepšuje kontúry tváre, bojuje proti nepoddajným vráskam a redukuje viditeľné známky starnutia.


Vďaka schopnosti zložiek viazať vodu a zadržiavať ju hydratuje a zlepšuje schopnosť našej pokožky absorbovať a zadržiavať vlhkosť. Zlepšuje textúru pleti a odďaľuje viditeľné známky starnutia. Napína pokožku, odstraňuje vrásky, pričom zvyšuje elasticitu pokožky. Revitalizuje starnúcu pleť a zanecháva pevnú a jemnú pleť.

 

Kyselina hyalurónová
Je obľúbenou ingredienciou v kozmetickom priemysle v boji proti vráskam a už desaťročia sa úspešne používa v produktoch starostlivosti o pleť. Jej protivráskový účinok je vynikajúci a vďaka mnohým pozitívnym vlastnostiam účinne zlepšuje textúru pokožky. Kyselina hyalurónová sa nachádza v najväčšom zastúpení v pokožke a jej klesajúca hladina s vekom je na pokožke najvýraznejšia. Tento proces je badateľný už začiatkom 30. rokov, preto sa pri starostlivosti o našu pokožku oplatí používať prípravky s obsahom kolagénu. Vďaka svojej vysokej schopnosti viazať a zadržiavať vodu hydratuje a zlepšuje schopnosť našej pokožky absorbovať a zadržiavať vlhkosť. Zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky, vyhladzuje vrásky a zároveň pokožku tváre. Pôsobí komplexne pozitívne na našu pokožku, čím odďaľuje viditeľné známky starnutia. Jej účinnosť proti akné a dermatitíde bola preukázaná.
Urea
Urea (urea) je dôležitou zložkou produktov starostlivosti o pleť proti starnutiu, pretože vďaka svojmu spevňujúcemu účinku redukuje viditeľné vrásky. Ďalšou dôležitou pozitívnou vlastnosťou je, že komplexne zlepšuje stav pokožky. Jeho hĺbková hydratačná vlastnosť zjemňuje pokožku, pretože hydratuje a zlepšuje schopnosť pokožky zadržiavať vodu, čím zabezpečuje hodvábnu pleť. Môže sa použiť aj na suchú, atopickú pokožku.
Bambucké maslo
Jednou z kľúčových ingrediencií pre hydratáciu našej pokožky je bambucké maslo. Vďaka pomalému vstrebávaniu poskytuje našej pokožke dlhotrvajúcu hydratáciu, čo je jeden z najdôležitejších krokov v starostlivosti o našu pleť a boji proti vráskam. Stará sa o podráždenú pokožku, zmierňuje kožné problémy a má aj mierny prirodzený účinok ochrany pred slnkom. Odporúča sa užívať aj pri ekzémoch.
Olej z granátového jablka
Olej z granátového jablka, bohatý na antioxidanty, napína pokožku a zvyšuje jej elasticitu a zároveň revitalizuje starnúcu pokožku. Jeho účinnosť spočíva aj v tom, že zvyšuje tvorbu kolagénu v pokožke, čím redukuje vrásky. Vďaka antioxidantom podporuje schopnosť pokožky obnovovať sa. Poskytuje našej pokožke ochranu pred škodlivými vplyvmi prostredia a tiež spomaľuje proces starnutia pokožky spôsobený UV žiarením. Hydratuje a zlepšuje stav zapálenej pokožky.
Kolagén
Kolagén je zodpovedný za elasticitu pokožky, ktorú si naše telo dokáže vyrobiť samo. Je to hlavná bielkovina našej pokožky, ktorej hladina s pribúdajúcimi rokmi neustále klesá, a preto je potrebné ju vymieňať. Od 20. a 30. rokov 20. storočia možno zaznamenať klesajúci trend, kedy sa oplatí postarať sa o jeho výmenu počas našej rutinnej starostlivosti o tvár. Napína pokožku, odstraňuje vrásky, je dôležitou zložkou kozmetiky proti vráskam.
Planktón
Okamžitý spevňujúci účinok krému má na svedomí planktón. Všestranná zložka starostlivosti o pleť, ktorá ošetruje pokožku a môže poskytnúť viditeľné výsledky v krátkom čase. Má tiež antibakteriálne vlastnosti, ktoré prispievajú k posilneniu ochrannej bariéry pokožky, pričom chráni pred UV žiarením a vyhladzuje viditeľné vrásky.


Použitie: Zľahka si navlhčite tvár a potom do nej jemne vmasírujte krém. Vďaka rýchlemu vstrebávaniu je možné  krém používať ako cez deň, tak aj v noci.


Zloženie/INCI: Kyselina hyalurónová, urea, bambucké maslo, olej z granátového jablka, kolagén, planktón.

 

Skladovanie: Skladujte na suchom a chladnom mieste!


Upozornenie: Na vonkajšie použitie. Nepoužívajte ak ste alergický na ktorúkoľvek zložku produktu. Ukladajte mimo dosahu detí. Nevystavujte extrémnym teplotám a chráňte pred priamym slnečným svetlom.


Krajina pôvodu: EU/mimo EU.

Hmotnosť 0.05 kg

EAN 5999861052028

Objem 50ml


Exilis

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK