DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Herbiovit Alpský balzam (250ml)

Kód produktu: 59055

(0 hodnotení)



17.40 € s DPH14.50 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Alpský bylinný balzam so špeciálnym zložením, s 19 aktívnymi zložkami ako sú napríklad: nechtík, arnika, výťažok z pagaštanu konského, tymian, mätový olej a ďalšie účinné látky rastlinného pôvodu. Jeho prírodné a komplexné aktívne zložky sa navzájom dopĺňajú a napomáhajú regenerácii pokožky. Odporúča sa pri rôznych nepríjemných ťažkostí, ako sú fyzické poranenia, vyvrtnutia, zápalové problémy, prípadne príznaky súvisiace s vekom alebo nepríjemné, znepokojujúce podráždenia pokožky.

Balzam Herbiovit je jedným z najlepších prípravkov, ktorý spája silu 14 rôznych bylín a účinných látok rastlinného pôvodu (extrakty a oleje). Obsahuje celkovo 19 účinných látok, doplnených o urea, mentol, gáfor, vitamín E a vitamín C.

Toto je tajomstvo starých ľudí žijúcich v alpských horách. Tradične na základe starých tradícií a skúseností pripravujú liečivé odvary a masti z výťažkov tých najúčinnejších liečivých bylín s takýmito komplexnými zložkami.
Je vynikajúci na rýchle zníženie bolesti chrbta, nôh, ramien, bokov a paží. Tieto problémy mnohokrát spôsobujú silné symptómy, ktoré nám bránia žiť plnohodnotný život a môžu byť aj faktormi ovplyvňujúcimi kvalitu života. Mnohokrát sme v depresii a zlej nálade kvôli takej tvrdohlavej bolesti, ktorá nechce odísť. Špecifický zázračný liek na ne neexistuje, no na základe tradícií bol takto mnohokrát označený unikátne vyvinutý Alpský balzam, s ktorým môžeme dosiahnuť naozaj skvelé výsledky.

Jeho aktívne zložky pomáhajú pri liečbe rôznych nepríjemných, problematických ťažkostí, ako sú fyzické zranenia, vyvrtnutia, prípadne symptómy súvisiace s vekom alebo nepríjemné, znepokojujúce podráždenia pokožky. Môže sa použiť ako doplnková starostlivosť o pokožku pri reume, dne, zápale šliach.


- vegan
- neobsahuje zložky živočíšneho pôvodu
- bez parabénov, bez SLS, bez BHT, bez minerálnych olejov, bez farbív, bez parfumácie.
- dermatologicky testované.


Zloženie/INCI: Aqua, Urea, Isopropyl Myristate, Helianthus Annuus Seed Oil, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Isopropyl Alcohol, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Mentha Spicata Herb Oil, Mentha Piperita Oil, Aesculus Hippocastanum Extract, Arnica Montana Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Calendula Officinalis Flower Extract, Ascorbyl Palmitate, Olea Europaea Fruit Oil, Cocos Nucifera Oil, Thymus Vulgaris Oil, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Hamamelis Virginiana Extract, Ricinus Communis Seed Oil, Menthol, Camphor, Pinus Sylvestris Oil, Ceteareth-25, Carbomer, Caprylic/capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Rosmarinus Officinalis Leaf, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Limonene.


Alergény: Limonene.


Odporučané dávkovanie a použitie: aplikujte denne. Dostatočné množstvo krému naneste na postihnuté miesto a jemne vmasírujte do pokožky. Vhodný pre všetky typy pokožky.


Skladovanie: Uchovávajte pri izbovej teplote, v dobre uzatvorenom obale.


Upozornenie: Určené len na vonkajšie použitie. Nepoužívajte ak ste alergický na ktorúkoľvek zložku produktu. Neužívať v blízkosti očí, nosa, úst a na poranenú pokožku. Skladujte mimo dosahu detí.


Krajina pôvodu: EU.

Hmotnosť 0.25 kg

EAN 5999107117511

Objem 250ml


Herbiovit
Herbiovit

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK