DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Kedo Cosmedic Anticelulit krém (500ml)

Kód produktu: 101302

(0 hodnotení)



18.30 € s DPH15.12 € bez DPH

Vypredané

Dostupnosť: Vypredané

Anticelulit krém je určený pre tých, ktorí sa chcú zbaviť celulitídy a podkožného tuku. Znižuje a zabraňuje tvorbu tuku a celulitídy na problémových oblastiach (brucho, stehná, bedrá, pás).
Vďaka účinným zložkám viditeľne zlepšuje vzhľad pokožky a redukuje už vyvinuté kožné defekty.
Odporúča sa aj na profesionálnu terapiu. (hĺbková tepelná terapia, vákuové ošetrenie, balenie do fólie atď.)


Použitie: krém dôkladne vmasírujte do pokožky, ktorá sa čoskoro (po niekoľkých minútach) zahreje a prekrví. Kúra sa odporúča dvakrát týždenne: jej účinnosť sa dá zvýšiť zabalením do fólie. Pravidelné používanie krému je veľmi dôležité pre dosiahnutie viditeľných efektov.


Účinné látky: Zloženie: výťažky z 5 druhov bylín (morské riasy, ambra, gingko, arnika a pagaštan), aktívna zložka zlepšujúca a stimulujúca krvný obeh, rastlinné esenciálne oleje (arómy), vitamíny, hydratačné, pleťové tuky a tukové látky .


Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Nepoužívajte na poranenú, podráždenú, slnkom spálenú pokožku. Zabráňte vniknutiu do očí, slizníc a otvorených rán. Neodporúča sa ľuďom s citlivou pokožkou. Produkt môže u niektorých ľudí spôsobiť precitlivenosť pokožky (alergickú kožnú reakciu). Ak sa objavia príznaky, prestaňte produkt používať.


Krajina pôvodu: EU.

Hmotnosť 0.54 kg

EAN 5997901350066

Objem 500ml


Petra
Petra

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK