DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Kedo Cosmedic Thermo Cream Hrejivý krém proti celulitíde (500ml)

Kód produktu: 101303

(0 hodnotení)



19.25 € s DPH16.04 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Hrejivý krém proti celulitíde. okamžite zahrieva pokožku. Rýchlo sa vstrebávajúci krém, má hrejivý účinok, okamžite zahrieva pokožku. Zvyšuje priaznivý účinok športu, pri pravidelnom používaní zmierňuje celulitídu, kritické partie (brucho, paže, stehná, boky, zadok) sa sťahujú.
Vďaka účinným zložkám viditeľne zlepšuje vzhľad pokožky a redukuje už vyvinuté kožné defekty.


Hrejivý krém proti celulitíde.
Zahrieva pokožku, stimuluje metabolický proces buniek.


Použitie: krém dôkladne vmasírujte do pokožky, ktorá sa čoskoro (po niekoľkých minútach) zahreje a prekrví. Kúra sa odporúča dvakrát týždenne: jej účinnosť sa dá zvýšiť zabalením do fólie. Pravidelné používanie krému je veľmi dôležité pre dosiahnutie viditeľných efektov. Pozor! V dôsledku zvýšenej cirkulácie môže masírovaný povrch sčervenať!


Účinné látky: výťažky z 5 druhov bylín (morské riasy, ambra, gingko, arnika a pagaštan), aktívna zložka zlepšujúca a stimulujúca krvný obeh, rastlinné esenciálne oleje (arómy), vitamíny, hydratačné a výživné tuky a tukové látky .


Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Neodporúča sa ľuďom so srdcovými problémami, krvným tlakom a kŕčovými žilami. Nepoužívajte na poranenú, podráždenú, slnkom spálenú pokožku. Zabráňte vniknutiu do očí, slizníc a otvorených rán. Neodporúča sa ľuďom s citlivou pokožkou. Produkt môže u niektorých ľudí spôsobiť precitlivenosť pokožky (alergickú kožnú reakciu). Ak sa objavia príznaky, prestaňte produkt používať.


Krajina pôvodu: EU.

Hmotnosť 0.5 kg

EAN 5997901350080

Objem 500ml


Petra
Petra

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK