DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Lady Stella Gélová maska na spevnenie pleti s medom a ceramidom (200ml)

Kód produktu: 101253

(0 hodnotení)



14.45 € s DPH12.04 € bez DPH

Vypredané

Dostupnosť: Vypredané

Kanaán hĺbkovo hydratačný, spevňujúci gél pre namáhanú pokožku tváre a dekoltu.

Želé s mliečnou bielkovinou a extraktom z medu, ktorý obsahuje kazeín, životne dôležité mastné kyseliny, makro- a mikroprvky (Ca, Mg, P), polysacharidy, vitamíny a aminokyseliny. Jeho cenné zložky pôsobia priamo v štruktúre pokožky, znižujú podráždenie pokožky a upokojujú namáhanú pokožku. Med ako prírodný zvlhčovač vyrovnáva vodnú rovnováhu buniek a zvyšuje ich schopnosť viazať vodu, okrem toho intenzívne vyživuje a revitalizuje pokožku. Pleť jej používaním opäť získava vitalitu, sviežosť a prirodzený jas.

 

100% vegan.

 

Vlastnosti:

- hydratuje, zjemňuje a vyhladzuje
- udržuje prirodzené pH pokožky
- vhodné pre pleť s viditeľnými znakmi starnutia, pre pleť poškodenú stresom a negatívnymi účinkami znečisteného prostredia.


Návod na použitie: naniesť na vyčistenú pleť, nechať pôsobiť 15 minút a následne zvyšok zotrieť vlhkou kozmetickou utierkou alebo tampónom. Vhodná na použitie pod ultrazvuk.

 

Zloženie/INCI: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Alcohol denat., Phenoxyethanol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Olea Europeae Leaf Oil, Parfum, Mel, Phospholipids, Sphingolipds, Ethylhexylglycerin, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Potassium Sorbate, CI15985.

 

Skladovanie: skladujte na chladnom a suchom mieste, nevystavujte slnečnému žiareniu.


Upozornenie: Ukladajte mimo dosahu detí. Produkt určený na vonkajšie použitie. Nepoužívajte na poranenú, podráždenú pokožku a pri precitlivenosti na niektorú zložku produktu. Zabráňte kontaktu s očami. 


Krajina pôvodu: vyrobené v Maďarsku.

Hmotnosť 0.28 kg

EAN 5999882203010

Objem 200ml


Lady Stella
Lady Stella

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK