DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Lady Stella Šípkový chladivý tonik s mätovým olejom a vitamínom C (500ml)

Kód produktu: 101365

(0 hodnotení)



11.75 € s DPH9.79 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Vďaka účinnej kombinácii aktívnych látok zo šípok a mäty, tonik upokojí, osvieži a ochladí pleť. Obsahuje prirodzené vitamíny C, A, E, minerálne látky, stopové prvky a bioflavonoidy. Reguluje oxidačné procesy v pleti, odďaľuje proces starnutia. Mäta má adstringentné, dezinfekčné a antiseptické účinky na aknóznu a zápalovú pleť. Upokojuje podráždenie, normalizuje a reguluje mazotok. Vhodné na všetky typy pleti, vrátane mastnej, aknóznej a seboroickej. Tonikum ošetruje, zjemňuje a hĺbkovo čistí pleť, šetrne odstraňuje nečistoty a pripraví pleť na ďalšie kozmetické ošetrenie.

Šípky sú pre pleť skutočnou vitamínovou C bombou. Bohaté na prírodný vitamín C a ďalšie vitamíny (B1, B2, K, P), minerály, stopové prvky a bioflavonoidy. Hrá dôležitú úlohu pri tvorbe kolagénu, reguluje procesy oxidácie pokožky a odďaľuje starnutie pokožky. Vďaka svojmu antioxidačnému účinku viaže voľné radikály a chráni pokožku pred škodlivými vplyvmi prostredia. Šípky obsahujú 10-krát viac prírodného vitamínu C ako akékoľvek iné citrusové ovocie!

 

Odporúčaný typ pleti: Odporúčame pre všetky typy pleti, vrátane mastnej pleti, pleti so sklonom k ​​lupinám a pleti so sklonom k ​​akné.

 

100% vegan.

 

Vlastnosti:

- upokojí, osvieži a ochladí pleť
- reguluje oxidačné procesy v pleti
- tonikum ošetruje, zjemňuje a hĺbkovo čistí pleť


Návod na použitie: aplikujte na kozmetický tampón a použite na dočistenie pleti ráno a večer. Tonikum sa stará, zjemňuje a hĺbkovo čistí pleť, odstraňuje každodenné nečistoty a pripravuje pleť na kozmetické ošetrenia.

 

Zloženie/INCI: Aqua, Propylene Glycol, Polysorbate 20, Rosa Canina (Rose Hip) Fruit Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Mentha Piperita Essential Oil, Phenoxyethanol, Ethylhexyl Glycerin, Sodium Ascorbyl Phosphate, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Cl 42090, Limonene.

 

Skladovanie: skladujte na chladnom a suchom mieste, nevystavujte slnečnému žiareniu.


Upozornenie: Ukladajte mimo dosahu detí. Produkt určený na vonkajšie použitie. Nepoužívajte na poranenú, podráždenú pokožku a pri precitlivenosti na niektorú zložku produktu. Zabráňte kontaktu s očami. 


Krajina pôvodu: vyrobené v Maďarsku.

Hmotnosť 0.5 kg

EAN 5997591700738

Objem 500ml


Lady Stella
Lady Stella

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK