DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Moxa náplasť na bolesť svalov a kĺbov (2ks)

Kód produktu: 20011

(0 hodnotení)



9.95 € s DPH8.29 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Moxa náplaste sú univerzálnym liekom proti bolesti. Prírodné aktívne zložky náplasti boli vyvinuté skupinou lekárov starej čínskej medicíny. Ich cieľom bolo liečiť ochorenia kolien, reumatizmus, kĺby, svaly a rôzne druhy športových zranení.

Moxa náplaste sú produktom, ktorý spája moderné technológie s tradičnou čínskou medicínou. Náplasti MOXA hľadajú hlavnú príčinu ochorenia, posilňujú imunitu organizmu a odstraňujú jeho následky. Akupunktúra aj Moxa využívajú princíp meridiánov, teda energetických kanálov, ktoré prechádzajú naším telom a spájajú konkrétne orgány alebo orgánové systémy. MOXA, tiež známa ako moxovanie, pôsobí zahrievaním na akupunktúrne body tela a zároveň spôsobuje vstrebávanie bylín cez pokožku. Ohrieva a stimuluje energetické kanály na vyváženie energie Qi a krvného obehu tým, že preniká do vnútorných orgánov tela. Týmto spôsobom odvádza vlhkosť a chlad, reguluje energie Ying a Yang, energiu Qi a krvný obeh, posilňuje energiu Qi odstránením blokád, posilňuje vitálnu Qi odstránením patogénnych faktorov a v dôsledku toho lieči choroby. Použitie náplastí MOXA na miestach známych akupunktúrou zmierňuje bolesť zvonku, má zjavné terapeutické účinky, je bezpečné - žiadne toxické vedľajšie účinky.

 

Zloženie: Moxa, Radix Aconiti, Radix Angelicae Pubescentis, Boswellic Preparata, Oleum Menthae Demntholathum.

 

Indikácie:
- reumatická artritída
- ochorenie krčných stavcov
- zápal periartikulárneho ramena
- protrúzia bedrovej platničky
- bedrové bolesti
- degenerácia kĺbov
- dysmenorea
- reumatická artritída
- opuchy
- pomliaždeniny

 

Ako používať:
Použitie zvonka – nalepte náplasť miesto bolesti (nazývané Ashi bod) ihneď po otvorení.
Pri akútnej bolesti - MOXA aplikovaná priamo na miesto bolesti rýchlo prináša úľavu, zahrieva viac ako 10 hodín, čo pomáha znižovať bolesť.
Terapeutické použitie – Pokračujte v lepení MOXA na miesto, kde sa bolesť vyskytla, jedna MOXA by sa mala nosiť 10 hodín, jedno liečebné obdobie je 4 dni prerušte liečbu na 2 dni a v prípade potreby zopakujte. Zvyčajne po štyroch dňoch liečba prináša viditeľné zlepšenie.

 

Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.


Upozornenie: Produkt je určený len na vonkajšie použitie! V v prípade zhoršenia stavu po použití MOXY prestaňte používať. Vznik zelených bylinných stôp na koži v miestach, kde je MOXY prilepený, je prirodzený jav. Kontraindikácie: neodporúča sa osobám s precitlivenosťou pokožky a alergiami na lepidlo použité v lepidle, tehotným ženám, diabetikom.

 

Krajina pôvodu: Čína.

Hmotnosť 0.14 kg

EAN 6924938100110

Objem 2ks/balenie


Moxa

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK