DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Naturhelix Čakrové sviečky (7ks)

Kód produktu: 18080

(0 hodnotení)



22.00 € s DPH18.33 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Čakrová sviečka napustená esenciálnymi olejmi umiestnená na správnej čakre je pomocným nástrojom pre nastolenie harmónie, odstránenie defomácie v tele. Vďaka svojmu bioenergetickému účinku pomáha odbúravať deformácie v zložitom energetickom systéme ľudského organizmu, ktoré vznikajú dôsledkom choroby, poruchy a vonkajších vplyvov.

Čakrové sviečky značky Naturhelix sa pripravujú ručne z nasledovných prírodných surovín: bavlnené plátno, včelí vosk, vosk minerálneho pôvodu potravinárskej kvality, sterilná gáza, prírodný karotín. Vnútorná stena sviečok je impregnovaná prírodnými esenciálnymi olejmi. Farba čakrových sviečok je docielená látkami používanými na farbenie potravín. Klobúčik vyhotovený z mnohovrstevnej sterilnej gázy na spodku sviečky zabraňuje, aby produkt horenia zo sviečky vypadol na pokožku. Tvorí ho kúsok gázy, uchytený k spodku sviečky krúžkom, vyrobeným z vlastného materiálu produktu.

Sviečky sú v každej fáze pripravované výlučne ručnou prácou, čo je základným predpokladom pri nástroji prírodného liečenia.

Sviečky sa balia do uzatvárateľného, recyklovateľného polyetylénového vrecúška, ktoré uchováva ich intenzívnu vôňu. Okrem týchto farieb sa vyrábajú biele a čierne čakrové sviečky.

 

Všeobecné informácie o čakrových sviečkach
Čakry sú významné body do tela vstupujúcich a vystupujúcich zväzkov energetických lúčov (tzv. energetické ružice). Podľa východných náuk je aktivita energií najsilnejšia v siedmich hlavných čakrových bodoch.

Toky energie v týchto siedmich bodoch možno viacerými spôsobmi priaznivo vplyvňovať (harmonizácia energie). Napríklad energiou sprostredkovanou školenými liečiteľmi, vyžarovaním rôznych špeciálnych nerastov, pôsobením esenciálnych olejov, používaním farieb, zvukov alebo rituálov.

Farebná čakrová sviečka napustená esenciálnymi olejmi je liečebným nástrojom, ktorý má schopnosť vyvinúť silný pozitívny vplyv. Sviečka farebne zhodná s farbou danej čakry môže mať preto mnohonásobne zosilnený účinok. Oheň, pradávna špirálová línia, esenciálne oleje i sila farieb sa môžu takto spájať a vytvoriť jediný komplexný priaznivý účinok.

 

Akým spôsobom účinkujú čakrové sviečky?
Čakrová sviečka umiestnená na jednotlivé čakry, stimuluje nervové zakončenia miernym vákuom, účinkom dymových plynov a pár. Bioenergetickým účinkom v procese horenia dochádza súčasne aj k odstráneniu deformácií v ľudskom organizme, ktoré vznikajú ako dôsledok choroby.

 

Aplikácia:

Červená sviečka – 1. čakra (koreňová)
Liečená osoba leží na bruchu, sviečku umiestnime pre kostrčový stavec a zapálime . Tento spôsob je vhodný na odstránenie bolesti pod bruška, zlatej žily, kŕčových žíl . Červenou sviečkou môžeme liečiť aj miesta s nedostatkom energie – tam kde je studená pokožka na ľubovoľnej časti tela.

 

Oranžová sviečka – 2. čakra (hara čakra – pohlavné orgány)
Z jej mena vyplýva, že cez túto čakru sa dajú liečiť ženské a mužské problémy ako napríklad zápal vaječníkov, prostaty, ale dá sa použiť i na liečenie frigidity a impotencie. V tomto prípade umiestnime sviečku cca 10 cm pod pupkom.

 

Žltá sviečka – 3. čakra (solár plexus ústredná čakra)
Sviečku umiestnime do pupka osobe ležiacej na chrbte, týmto spôsobom zabezpečíme prúdenie energie okolitým orgánom, harmonizuje sa imunitný a nervový systém.

 

Zelená sviečka – 4. čakra (srdcová čakra)
Pacient leží na chrbte, sviečku umiestnime na prsnú kosť. Na tejto čakre prevádzame duševné liečenie vo vzťahu k láske, ale dajú sa liečiť aj príznaky astmy a alergie.

 

Modrá sviečka – 5. čakra (hrdelná čakra)
Pacient leží na chrbte a sviečku vložíme do priehlbinky pod krkom. Modrá farba pôsobí ukľudňujúco na sympatický nervový systém, napomáha pri liečení uší, priedušiek a tiež znižuje horúčku.

 

Tmavomodrá sviečka – 6. čakra (tretie oko)
Pacient leží na chrbte a sviečku umiestnime do stredu čela a zapálime. Tým sa zlepší intuitívnosť, vyjasnieva sa myseľ, činnosť hypofýzy, stratia sa migrénove bolesti hlavy a zápal čelových dutín.

 

Fialová sviečka – 7. čakra (korunná čakra)
Liečenie prevádzame buď´medzi 6 -7 krčným stavcom alebo na čele. Pri krčných stavcoch – najprv si pacient sadne za stôl a hlavu si zloží na ruky, takto sa stavce roztvoria a možnosť prúdenia energie bude väčšia.

 

Spôsob aplikácie: výrobca sviečok neodporúča aplikovať sviečky priamo na srdce ani v jeho bezprostrednej blízkosti. Sviečky sa neaplikujú ani priamo na oči. Odporúčame aby Vám sviečky aplikoval niekto iný. Je to tak bezpečnejšie a omnoho príjemnejšie, nakoľko nemusíme kontrovať stav sviečky a môžeme si dovoliť naplno zrelaxovať. Je celkom fajn dovoliť si aby sa o nás postaral niekto iný. V prípade potreby si však viete bez problémov sviečky aplikovať aj sami.

 

Použitie telovej sviečky nie je vhodné: pre deti do 3 rokov, v prípade začervenania kože,  pri krvácajúcich hemoroidoch,  v otvorenej rane.

 

Zloženie: včelí vosk, minerálny (potravinársky) vosk, potravinárske farbivo, bavlna.

 

Skladovanie: Skladujte na chladnom, tmavom, suchom mieste a mimo dosahu detí.

 

Upozornenie: Používanie telovej sviečky nenahrádza odbornú lekársku starostlivosť. Naše popisy nemožno považovať za lekársku radu. Spýtajte sa svojho ošetrujúceho lekára, špecialistu alebo lekárnika na udržanie svojho zdravia a možných ochorení. Za škody spôsobené nesprávnym používaním sviečky nemôžeme niesť zodpovednosť. Keďže sviečka horí otvoreným plameňom, dbajte na dodržiavanie pravidiel požiarnej ochrany!

 

Krajina pôvodu: HU.

Hmotnosť 0.09 kg

EAN 5999556470090

Objem 7ks


Naturhelix

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK