DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Naturstar Kostihoj lekársky krém forte (60ml)

Kód produktu: 49945

(0 hodnotení)



7.00 € s DPH5.83 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Krém je vhodný na liečbu rôznych uzavretých úrazových a športových úrazov, pomliaždenín, natiahnutia svalov a väzov, vyvrtnutí, zápalov spôsobených vyvrtnutiami, opuchov a pomliaždenín, zápalov šliach, kĺbových a lokálnych zápalov kože, kŕčových žíl. Na zlepšenie zhoršenej pohybovej funkcie spôsobenej zranením.


Použitie: krém naneste v primeranej vrstve na pokožku, dobre rozotrite a nechajte vstrebať. Ošetrenie doporučujeme opakovať niekoľkokrát denne podľa potreby. 


Aktívna ingrediencia:
V 100 g krému: 10,0 g tinktúry z koreňa pupalky čiernej (Symphytum officinale L., radix) (1:4, extraktant: etanol), 6,00 g kvetov nechtíka lekárskeho a rumančeka lekárskeho (Calendula officinalis L., flos et Matricaria recutita L ., flos) extrakt (extrahovacie činidlo: tekutý parafín).
Pomocné látky:
čistená voda, biela vazelína, cetylstearylalkohol, laurylsulfát sodný, etanol 96 %, alantoín, metylparahydroxybenzoát, allrac alfa-tokoferol, citrónový olej, šalviový olej a šalviový olej.



Skladovanie: Skladujte pri teklote 10-25 °C.


Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Nepoužívať na otvorené rany. Pri aplikácii zabráňte kontaktu s očami, ústami a sliznicami. Nepoužívajte pri precitlivenosti na niektorú zložku produktu. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.


Krajina pôvodu: Maďarsko.

Hmotnosť 0.06 kg

EAN 5998844741058

Objem 60ml


Naturstar
Naturstar

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK