DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Okos Magos Výmel z čiernej rasce (150g)

Kód produktu: 57688

(0 hodnotení)



1.70 € s DPH1.42 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Čierna rasca / kmín býva tiež označovaný ako zlato faraónov. Pre svoje liečebné účinky sa užíval už v starom Egypte, v Ázii a Afrike.

 

  • detoxikuje organizmus
  • podporuje obranyschopnosť, znižuje prejavy alergií
  • chráni bunky
  • prečisťuje a podporuje trávenie, zmierňuje kŕče a nadúvanie
  • eliminuje zápaly, infekcie, kašel a hlieny
  • prečisťuje močové cesty (močopudné účinky)
  • podporuje zdravé dýchacie cesty
  • eliminuje rôzne bolesti (migrény, kĺby, atď.)
  • hydratuje pokožku, vyživuje lámavé vlasy a nechty
  • eliminuje výskyt jemných vrások a jaziev (popáleniny, strie, akné, atď.)
  • prečisťuje a podporuje obnovu pečene
  • pôsobí proti ukladaniu tuku v cievach
  • pomáha pri nedostatočnej tvorbe materského mlieka
  • napomáha pri liečbe rakoviny, HIV, reumatoidnej artritídy, lupusu, celiakie, Crohnovej choroby a iných autoimunitných ochorení


Použitie: na vnútorné použitie sa odporúča 2-3x denne 1 čajová lyžička, zapiť dostatočným množstvom vody. Po užití sa odporúča nejesť 30-40 minút. Čiernu rascu môžete pridať do jedla, na chlieb alebo do cesta, šalátov. Semienka čiernej rasce môžete používať celé alebo aj pomleté, sú vynikajúcou koreninou aj do mäsitých pokrmov a rôznych pomazánok.  

 

Zloženie: výmel z čiernej rasce.


Výživová hodnota v 100g výrobku:
Energia: 1960Kj / 468kcal
Bielkoviny: 25,0g
Sacharidy: 5,0g (z toho cukry: 3,5g)
Tuky: 54,0g (z toho nasýtené: 1,4g)
Vláknina: 35,0g
Soľ: 0,01g

Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)


Alergény: vyrába sa v závode, ktorý využíva aj olejnaté a sezamové semienka. 


Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.


Krajina pôvodu: EU.



Hmotnosť 0.15 kg

EAN 5999861056583

Objem 150g


Okos Magos
Okos Magos

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK