DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Ősi Magnézium Magnéziový koncentrát + kapsaicín (100ml)

Kód produktu: 101942

(0 hodnotení)



11.40 € s DPH9.50 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Mnoho ľudí stotožňuje kapsaicín s feferónkami, keďže táto špeciálna látka sa nachádza v plodu papriky. Množstvo kapsaicínu (ktoré sa meria tzv. Scovilleho stupnicou) určuje druh a silu danej papriky. Jednou z vlastností kapsaicínu je, že interaguje s pokožkou a mení jej vnímanie tepla. Kapsaicín má zároveň aj dôležité pozitívne fyziologické vlastnosti, pretože pri správnom zriedení jeho štipľavý hrejivý účinok pomáha zmierniť bolesť ako lokálne aplikované anestetikum.

Kapsaicín zriedený v správnom pomere sa už dlho používa na zmiernenie svalových a kĺbových bolestí a kŕčov, ale je užitočný aj na zmiernenie niektorých nervových bolestí, ako sú migrény. Koncentrát Ősi Magnézium vyvinuli s prídavkom 0,025% kapsaicínu, aby telu zabezpečili úľavu od bolesti a optimálnu náhradu horčíka v správnom pomere.

 

Použitie: Uistite sa, že vaša pokožka je bez iných olejov a pleťových vôd. Nastriekajte alebo rozotrite horčíkový olej na čistú pokožku. Pred osprchovaním počkajte aspoň 30 minút. Skúste to najskôr na malej ploche pokožky pomocou 1 alebo 2 pumpičiek, aby ste otestovali podráždenie pokožky. Ak dôjde k podráždeniu, umyte ho teplou mydlovou vodou. Koncentrát je možné použiť niekoľkokrát denne.


Zloženie: Aqua, Magnesium Chloride, Polysorbate 20, Caprylic capric trygliceride, capsaicin.


Upozornenie: skladujte pri izbovej teplote. Chráňte pred vysokými teplotami. Dôležité: vyhnite sa oblasti okolo očí a slizníc!


Krajina pôvodu: Holandsko.

Hmotnosť 0.1 kg

EAN 5999887678059

Objem 100ml


Ősi Magnézium
Ősi Magnézium

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK