DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Ősi Magnézium Magnéziový masážny gél (200ml)

Kód produktu: 49853

(0 hodnotení)



18.90 € s DPH15.75 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Vychutnajte si výhody horčíka pre zdravie kostí a kĺbov bez toho, aby ste museli prehĺtať kapsuly a pilulky. Odporúča sa na masáž tela, masážny gél hlboko preniká do pokožky, kde sa vstrebáva priamo do tela a dodáva veľkú dávku prospešného horčíka. Tento gél bez pridaných konzervačných látok vyživuje a hydratuje pokožku a zároveň pomáha znižovať zápaly, bolesť svalov. 98% vstrebávanie minerálov: Ősi Magnézium gel vďaka svojej lokálnej aplikácii dodáva čistý, kvalitný horčík do najhlbších vrstiev pokožky, čím zabezpečuje 98% úspešnú transdermálnu absorpciu. Gelobsahuje 500mg elementárneho horčíka.
Horčík má pre naše telo kľúčovú funkciu, je jeden z najdôležitejších prvkov v ľudskom tele, má zásadný význam pre normálnu funkciu svalov a produkciu energie. Pomáha aj proti svalovým kŕčom a prispieva k zachovaniu zdravých kostí.

 

Odporúča sa: pre kožné problémy, relaxáciu svalov a mineralizáciu tela. Napomáha proti únave, depresii, stresu, pri svalových kŕčoch, kĺbových bolestiach, srdcovo-cievnych, kožných, nervových a ženských ochoreniach. Rýchlo regeneruje organizmus po športových výkonoch a fyzickej práci.


Použitie: naneste primerané množstvo masážneho krému na pokožku a masírujte telo jemným tlakom a krúživými pohybmi.


Zloženie: Aqua, Magnesium Chloride, Magnesium Sulfate, Potassium Chloride, Sodium Chloride, Calcium Chloride, Hydroxy Propyl Starch Phosphate.


Upozornenie: Zabráňte kontaktu s očami a sliznicami. Udržujte mimo dosahu detí. Len na vonkajšie použitie. Skladujte v suchom prostredí a uzavretom balení po každom použití.


Krajina pôvodu: Holandsko.

Hmotnosť 0.2 kg

EAN 5999887678967

Objem 200ml


Ősi Magnézium
Ősi Magnézium

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK