DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Parasoftin Regeneračná maska na nohy (1 pár)

Kód produktu: 101230

(0 hodnotení)



6.40 € s DPH5.33 € bez DPH

Vypredané

Dostupnosť: Vypredané

Parasoftin Regeneračná maska na nohy (1 pár ponožiek) sa odporúča najmä pre drsnú, suchú a popraskanú pokožku; v prípade mozoľov na päte. Zmäkčuje, vyhladzuje a stará sa o pokožku chodidla a päty, poskytuje pocit regenerácie pokožky na chodidle, dodáva pokožke chodidla a päty pocit pohodlia, udržuje normálny stav pokožky chodidla a päty, podporuje zdravý vzhľad pokožky chodidiel a päty. Okamžitý regeneračný účinok s efektom pretrvávajúcim 24 hodín. Obsahuje 1 pár ponožiek univerzálnej veľkosti. 

 

Zmäkčuje, vyhladzuje a stará sa o pokožku chodidla a päty, poskytuje pocit regenerácie pokožky na chodidle, dodáva pokožke chodidla a päty pocit pohodlia, udržuje normálny stav pokožky chodidla a päty, podporuje zdravý vzhľad pokožky chodidiel a päty.

 

Účinok:
- zjemňuje, vyhladzuje a ošetruje pokožku chodidiel a päty
- dodáva pocit hydratovanej pokožky na chodidlách
- udržuje chodidlá a päty v dobrom stave
- obnovuje zdravý vzhľad pokožky nôh

 

Urea 5%: Intenzívne regeneruje suchú a zrohovatenú pokožku.

Bambucké maslo: Bohaté na vitamíny a fytosteroly. Intenzívne regeneruje pokožku a chráni ju pred vonkajšími vplyvmi.

Cupuacu maslo: Podporuje prirodzenú ochranu pokožky, zjemňuje a vyhladzuje pokožku chodidiel

Hydratačný komplex z medu, kaktusovej figy, hrušky a marakuje vyhladzuje pokožku a zabezpečuje jej zdravý vzhľad.

Panthenol: Má regeneračné a hydratačné vlastnosti.

Betaín: Hydratuje a ošetruje.


Použitie: otvorte vrecko a vyberte ponožky. Nožnicami opatrne odstrihnite vrchnú časť ponožiek asi 0,5 cm pod tesnením. Nasaďte si ponožky na čisté a suché nohy. Hornú časť ponožiek zalepte priloženou lepiacou páskou. Relaxujte. Po 20 minútach si ponožky vyzlečte a zvyšok masky vmasírujte do pokožky.


Zloženie/INCI: Aqua, Urea, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Myristate, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Paranum Liquidum, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, Sodium Lactate, Polysorbate 20, Propylene Glycol, Polyacrylate-13, Tocopheryl Acetate, Parfum, Opuntia Ficus-Indica Extract, Mel Extract, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Menthol, Allantoin, Passiflora Edulis Fruit Extract, Pyrus Communis Fruit Extract, Panthenol, Betaine, Sorbitan Isostearate, Polyisobutene, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Citronellol.

 

Skladovanie: skladujte na chladnom a suchom mieste. Uchovávajte mimo dohľadu a dosahu detí.


Upozornenie: produkt je určený výhradne na vonkajšie použitie na chodidlá, nie na iné časti tela. Neaplikujte na poškodenú alebo podráždenú pokožku
ak dôjde k podráždeniu, okamžite prestaňte používať, opláchnite vodou, nie mydlom. Pri používaní výrobku sa neprechádzajte, pretože hrozí nebezpečenstvo pošmyknutia alebo pádu. Zabráňte kontaktu s očami. V prípade kontaktu s očami, opláchnite postihnuté miesto veľkým množstvom vody.

 

Krajina pôvodu: EU.

Hmotnosť 0.04 kg

EAN 5905475040146

Objem 1 pár


Parasoftin
Parasoftin

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK