DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Salthouse Kúpeľová soľ z Mŕtveho mora na svaly a kĺby (400g)

Kód produktu: 52133

(0 hodnotení)



4.40 € s DPH3.67 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Prírodná soľ z najväčšieho zdroja minerálneho bohatstva sveta a to z Mŕtveho mora (420m pod hladinou mora). Minerálne látky v Mŕtvom mori dosahujú koncentráciu až 32%, čo je vlastne nasýtený roztok. Prírodné minerálne látky prenikajú hlboko do pokožky.
Táto terapeutická kúpeľná prísada kombinuje minerály z Mŕtveho mora s kombináciou voňavého zázvoru a bylinky Centella asiatica. Tieto byliny sa používajú v tradičnej čínskej medicíne a ajurvédskej liečbe na bolesti svalov a na posilnenie tela.


- podporuje krvný obeh
- má upokojujúci a relaxačný účinok.
- priaznivo pôsobí na celé telo, uvoľňuje napäté svaly a dodáva príjemný pocit
- priaznivo pôsobí po záťaži alebo inom fyzickom preťažení svalov, v prípade nepohodlia, napätia svalov alebo bolesti pri zmene počasia.
- je vhodná aj pre suchú a problematickú pokožku.


Použitie: Celý obsah kúpeľovej soli nasypte do vane a rozpusťte v teplej vode cca 37°C. V pripravenom kúpeli relaxujte. Odporúčaná dĺžka kúpeľa je 30 minút. Po kúpeli sa odporúča telo opláchnuť čistou vodou.


Zloženie/INCi: Aqua, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Lauryl Glucoside, Parfum, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Polyquaternium-10, Benzyl Alcohol, Propylene Glycol, Citric Acid, Glyceryl Oleate, Alcohol, Maris Sal (Dead Sea Salt), Tetrasodium Glutamate Diacetate, Decyl Glucoside, Dicaprylyl Ether, Benzyl Salicylate, Centella Asiatica Flower/Leaf/Stern Extract, Alpha Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Zingiber Officinale (ginger) Root Extract, Limonene, CI 14720.


Upozornenie: Udržujte mimo dosahu detí. Len na vonkajšie použitie. Zabráňte kontaktu soli s očami. Pri horúčke, obehových a srdcových problémoch konzultujte s lekárom. Skladujte v suchom prostredí.


Krajina pôvodu: Nemecko.

Hmotnosť 0.42 kg

EAN 4008890006603

Objem 400g


Salthouse
Salthouse

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK