DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Tündérvíz Dellfy Prírodná minerálna voda pre deti obohatená kyslíkom (800ml)

Kód produktu: 101526

(0 hodnotení)



1.70 € s DPH1.42 € bez DPH

Vypredané

Dostupnosť: Vypredané

Tündérvíz Dellfy je dojčenská voda z prírodného vodného zdroja obohatená o kyslík. Prírodná voda sa dosycuje zdravotne sterilným molekulárnym kyslíkom. Kyslík nemá farbu, chuť, vôňu ani zápach a pri obohacovaní vody sa netvoria bublinky. Pri procese vzniká medzi molekulami vody a kyslíka iónová väzba. Kyslíkom obohatená voda sa dostáva do krvi veľmi rýchlo a tak aj do buniek. Pomáha správnej látkovej výmene a neprekysľuje organizmus. Za veľmi krátky čas odstráni nedostatok kyslíka v krvi a aj v životne dôležitých orgánoch napr. ako mozog, srdce, zníži sa celková fyzická a psychická únava, zlepší sa metabolizmus. Podľa rôznych štúdii sa zistilo, že kyslíkom obohatená pitná voda zvyšuje výkonnosť, znižuje tep srdca počas maximálneho zaťaženia pri športe a fyzickej námahe. Zistila sa aj schonopsť lepšej koncentrácie a sústredenia.
Kysliková voda neprekysľuje organizmus, zlepšuje pH, a vstrebávanie kyslíka v bunkách. Pomáha správnej látkovej výmene na úrovni buniek, udržiava rovnováhu a stabilnú úroveň minerálov.

Produkty Tündérvíz sa osvedčili medzi kupujúcimi vysokokvalitných ekologických a reformných produktov už takmer desaťročie, čo samo osebe potvrdzuje nový produkt. Prírodná, vysokokvalitná voda podobne ako ostatné produkty Tündérvíz, je ďalej upravovaná viacstupňovou profesionálnou filtračnou technológiou vyvinutou v Japonsku, výsledkom čoho je hodvábny vodný nápoj s oveľa vyššou úrovňou čistoty ako priemerná voda na trhu. Upravená voda je obohatená o medicínsky kyslík v systéme, vďaka čomu je voda ešte jemnejšia, zdravšia a príjemnejšia. Konečným výsledkom je prírodná, vysoko čistá voda s kyslíkom, ktorú spoločnosť nazvala DELLFY.

 

Použitie: na každodenné pitie. Keďže voda Dellfy je sterilná, bez baktérií, prísad a umelých látok, môže sa podávať každému od bábätiek až po najstaršie vekové skupiny bez obmedzenia spotreby.


Zloženie: Tündérvíz kyslíková voda. ph 7,5.


Obsah minerálov:
Vápnik: 54ml/l
Sodík: 30ml/l
Horčík: 35ml/l
Hydrogénuhličitan: 397ml/l
Obsah rozpusteného kyslíka: 40ml/l
Trícium: 0,5ml/l (voda staršia ako 50 rokov, chránená vrstva!)
Dusičnany/dusitany nie sú detekovateľné
Celkový obsah rozpustených minerálov: 516 ml/l


Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste, chráňte pred teplom a mrazom.


Krajina pôvodu: Maďarsko.

Hmotnosť 0.8 kg

EAN 5999884651383

Objem 800ml


Tündérvíz
Tündérvíz

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK