DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Naturpolc Aloe vera gél s riasami (100g)

Kód produktu: 58594

(0 hodnotení)



8.55 € s DPH7.13 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Jedinečná zmes prospešných výťažkov, ako je praslička roľná, riasy a írsky mach, zvyšuje upokojujúci a chladivý účinok gélu z Aloe Vera, zanecháva pokožku jemnú a vyživenú. Vzhľadom na obsah vody hamamelu netreba zabúdať ani na jeho regeneračný účinok na pokožku. Jeho farba je zelená z prírodného extraktu z rias, neobsahuje žiadne pridané farbivá.

Vhodné pre všetky typy pleti, vrátane zrelej pleti. Je úžasný ako na vlasy, tak aj na pokožku. Do pokožky sa ľahko vstrebáva, ale ani by ste ho nemali používať priveľa, pretože spôsobuje lepkavý pocit. Prípravok je bohatý na účinné látky, stačí ho trochu.
Je tiež dokonalým prípravkom na ošetrenie suchosti pokožky vystavenej slnku. Môže sa použiť priamo na pokožku alebo ako kozmetická prísada, čím sa zvýši účinok vášho produktu. (Odporúčame ako doplnok k pleťovým krémom, pleťovým tonikám, telovým mliekam a pod.)

 

Spôsob použitia: Vmasírujte do vyčistenej pokožky.


Zloženie: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Hamamelis Virginiana Water, Phenoxyethanol, Carbomer, Capryloyl Glycol, Alcohol, Sodium Hydroxide, Tetrasodium EDTA, Citric Acid, PVP, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenylpropanol, Limonium Vulgare Stem Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Thymus Serpillum Extract, Laminaria Digitata Extract, Chondrus Crispus Extract.


Upozornenie: Na vonkajšie použitie. Zabráňte kontaktu s očami. Uchovajte mimo dosahu detí.

 

Skladovanie: Skladujte na suchom a chladnom mieste. Spotrebovať do 3 mesiacov po otvorení.

Hmotnosť 0.1 kg

EAN 4620618045093

Objem 100g


Naturpolc
Naturpolc

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK