DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Bezgluten Bezlepková Keto Palacinková zmes s nízkym obsahom sacharidov bez pridaného cukru (150g)

Kód produktu: 103478

(0 hodnotení)



7.00 € s DPH5.83 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Bezgluten bezlepková KETO múčna zmes bez pridaného cukru. Z jedného balenia zmesi je možné vyrobiť približne 12 palaciniek.


Bez lepku.
Bez cukru.

Keto.

Nízkosacharidové.


Zloženie: mandľová múka, ľanová múka, kokosová múka, erytritol, bambusová vláknina, hrachový proteín, plnidlá: uhličitany sodné, difosforečnany; aróma, soľ.

 

Recept na bezlepkové Keto palacinky:

Ingrediencie:
75g Keto Palacinková zmes (polovica balenia)
3 malé vajcia (veľkosť S)
5 polievkových lyžíc smotany 30% tuku (cca 50g)
1 polievková lyžica rozpusteného kokosového oleja (cca 13g)

 

Spôsob prípravy:

1. Všetky tekuté ingrediencie spolu zmiešajte, pridajte 75g Keto Palacinkovej zmesi (polovica balenia), všetko premiešajte, kým nebude jednotná.

2. Na stredne rozohriatu a vymastenú panvicu (stredný výkon horáka) nalejte časť cesta (malú naberačku), smažte, kým sa na povrchu neobjavia malé bublinky, otočíte na druhú stranu, smažíte do žltohneda. Keto palacinky neznášajú príliš vysoké teploty!! Ak je cesto dosť husté, môžete pridať trochu vody alebo rastlinného mlieka.

Výživová hodnota v 100g výrobku:
Energia: 1362Kj / 329kcal
Bielkoviny: 15,0g
Sacharidy: 4,4g (z toho cukor: 1,6g)
Tuk: 28,0g (z toho nasýtené: 7,3g)
Vlákniny: 5,3g
Soľ: 1,0g

Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)


Alergény: mandle. Produkt bol vyrobený v závode, kde sa môžu spracovávať produkty obsahujúce vajcia, arašidy, sóju, mlieko, zeler, horčicu, sezamové semienka, oxid siričitý, siričitany a vlčí bôb. Krížová kontaminácia je možná!


Skladovanie: Skladujte na chladnom, tmavom a suchom mieste.


Krajina pôvodu: Poľsko.

Hmotnosť 0.15 kg

EAN 5906720579565

Objem 150g


Bezgluten
Bezgluten

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK