DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



    Naturbit Alba-Mix Bezlepková múčna zmes na prípravu chleba (500g)

    Kód produktu: 32301

    (0 hodnotení)



    6.25 € s DPH5.25 € bez DPH

    Dostupnosť: Vypredané

    Bezlepková múčna zmes na prípravu chleba, rožkov alebo žemlí, je určená pre osoby s neznášanlivosťou lepku, vyrobená z bezlepkových surovín.


    Bez lepku.
    Bez sóje.
    Bez mlieka.
    Bez vajec.
    Bez kukurice.


    Návod na prípravu chleba/bagiet/žemlí:
    Ingrediencie:
    250g múčna zmes na chlieb a žemlí
    200ml vlažná voda
    10g čerstvé droždie
    5g soľ

    Príprava:
    Do vlažnej vody pridáme droždie, soľ aj múčnu zmes a za stáleho miesenia (cca. 5-8 minúty) vypracujem cesto z ktorého môžeme vytvarovať 1 veľký bochník, alebo 4 bagety, 5-6 žemlí. Bochník (žemle, bagety) necháme prikryté vykysnúť na teplom mieste (cca 35-40°C) na dvojnásobok objemu. (cca 1 hodina podľa teploty). Vrch cesta potrieme olejom. Ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie a dáme do predhriatej rúry piecť na 210°C. Bochník pečieme pri 210°C 30 minút, bagety, žemle pri 190°C 18 minút. Na spodok rúry dám hrnček s vodou, aby sa vytvorila para. Až po vychladnutí krájame.


    Zloženie: bezlepkový pšeničný škrob, dextróza, stabilizátor (guarová a xantánová guma), látka na zvyšovanie objemu (E464, hydrogénuhličitan sodný), antioxidant (kyselina askorbinová).


    Výživová hodnota v 100g výrobku:
    Energia: 1441Kj / 340kcal
    Bielkoviny: 0,42g
    Sacharidy: 81,90g (z toho cukor: 4,5g)
    Tuky: 0,07g (z toho nasýtené: 0,06g)
    Vlákniny: 4,9g
    Soľ: 0,08g

    Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)


    Alergény: pšenica.


    Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.


    Krajina pôvodu: EU.

    Hmotnosť 0.5 kg

    EAN 5999883305355

    Objem 500g


    Naturbit
    Naturbit

    Komentáre

    Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


     
     

    Loading

    DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

    PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK