DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Nutri Free Mix per Dolci Bezlepková zmes na sladké cesto (1000g)

Kód produktu: 45598

(0 hodnotení)



10.60 € s DPH8.83 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Bezlepková múčna zmes na prípravu chutných koláčov keksov, muffinov a piškótového cesta. Múčna zmes je určená pre osoby s neznášanlivosťou lepku, vyrobená z bezlepkových a bezpšeničných surovín. Príprava je rýchla a jednoduchá.
Nezabudnite poriadne potriasť balenie pred použitím tak, aby jednotlivé komponenty výrobku "Mix na prípravu sladkosti" sa dobre premiešali medzi sebou.

Talianska spoločnosť Nutri Free ponúka široký sortiment bezlepkových produktov. Špecialista pre bezlepkovú výživu sa neustále vyvíja a buduje deň po dni nový model bezlepkovej diéty. Neprítomnosť lepku je len východiskovým bodom, základnou požiadavkou, na ktorej sa dá postaviť vyvážená diéta, vyhovujúca vo všetkých ohľadoch: chuť, kvalita surovín a nutričná rovnováha.


Bez lepku.
Bez pšeničného škrobu.
Bez mlieka.
Bez laktózy.
Bez sóje.
Bez vajec.
Bez GMO.
Bez konzervačných látok.
Bez palmového oleja.


Zloženie: kukuričný škrob, ryžová múka, tapioka škrob, cukor, rastlinná vláknina: psyllium; zahusťovadlo: guarová guma a E464, soľ, prírodná aróma.


Výživová hodnota v 100g výrobku:
Energia: 1501Kj / 354kcal
Bielkoviny: 0,9g
Sacharidy: 85,0g (z toho cukry: 4,8g)
Tuky: 0,5g (z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,2g)
Vláknina: 2,8g
Soľ: 0,3g


Recept: linecké koláčiky/ linecká torta
Ingrediencie:
450g Zmes na sladké cesto Mix per Dolci
220g maslo (alebo bezlaktózové maslo)
200g cukor (alebo iné sladidlo)
3 vajíčka
strúhaná citrónová kôra

Linecké koláčiky príprava: Do misky dáme múčnu zmes, práškový cukor, citrónovú kôru, premiešame, pridáme na kocky pokrájané studené maslo a celé vajíčka, všetko rukami miesime, cesto bude lepiť, ale to vôbec nevadí, zabalíme ho do potravinárskej fólie a dáme na 30 - 40 minút do chladničky a bude sa s ním lepšie pracovať.
Rúru predhrejeme na 180 °C. Potom cesto vyvaľkáme na pomúčenej doske na asi 3mm hrubý plát, z ktorého vykrajujeme ľubovoľné tvary (napr. kolieska, srdiečka). Tie ukladáme na plech prikrytý papierom na pečenie. Dáme zapiecť do rúry na 160°C približne 7-8 minút.
Zvyšky cesta, ktoré zostali po vykrajovaní, môžeme znova trocha prepracovať, potom rozvaľkať a zasa vykrojiť.
Upečené koláčiky necháme vychladnúť a potom ich môžeme potrieť bezlepkovým lekvárom a zlepiť.

Linecká torta príprava: Do misky dáme múčnu zmes, práškový cukor, citrónovú kôru, premiešame, pridáme na kocky pokrájané studené maslo a celé vajíčka, všetko rukami miesime, cesto bude lepiť, ale to vôbec nevadí, zabalíme ho do potravinárskej fólie a dáme na 30 - 40 minút do chladničky a bude sa s ním lepšie pracovať. Po vychladení cesto rozdelíme na 2 časti; 1/2 cesta rozvaľkáme a prenesieme do maslom vytretej formy (priemer 20cm), zarovnáme, popicháme vidličkou, potrieme bezlepkovým lekvárom a posypeme drobným ovocím. Zo zvyšného cesta ušúľame valčeky tenké ako ceruzka na povrchu torty z nich urobíme mriežku. Dáme piect do vyhriatej rúry na 160°C približne 20 minút.


Alergény: Môže obsahovať stopy horčice a sóje. 


Skladovanie: Skladujte na tmavom a suchom mieste do 25 °C, chráňte pred teplom a vlhkom.


Krajina pôvodu: Taliansko.

Hmotnosť 1 kg

EAN 8008696025361

Objem 1000g


Nutri Free
Nutri Free

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK