DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Yogi Tea® Bio Ajurvédske čaje Zelená energia a Pozitívna energia - darčekové balenie (34ks)

Kód produktu: 103560

(0 hodnotení)



10.35 € s DPH8.63 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Organický produkt. Ajurvédska zmes so zeleným čajom, guaranou, zázvorom a bazou. Bezlepkové a bezlaktózové, vegánske.
Darčekové balenie Yogi Tea® obsahuje:

1 krabička energizujúceho zeleného čaju
1 krabička čaju s pozitívnou energiou s brusnicami a ibištekom 

 

Yogi Tea® Zelená energia - ajurvédska zmes so zeleným čajom, guaranou, zázvorom a bazou. Máte pocit, že sú vaše rezervy vyčerpané? Nechajte sa povzbudiť týmto intenzívne ochuteným čajom! Zelený čaj v kombinácii so špeciálnymi príchuťami, ako je citrónová verbena, bazový kvet, trocha zázvoru, výťažky z guarany a kombuchy.

 

Yogi Tea® Pozitívna energia - ajurvédska bylinná, ovocná a koreninová zmes s čajom maté, brusnicami a čiernym čajom. Čaj sa odporúča tým, ktorí majú dobré úmysly, ktorí robia to, čo milujú, s vášňou. Ale niekedy je predsa len potrebné oheň oživiť alebo udržať pri živote, v tom prípade sa nechajte inšpirovať týmto čajom Pozitívna energia! Vzrušujúca kombinácia čaju maté, guarany a čierneho čaju sa dokonale spája s ovocnou chuťou brusníc a ibišteka. Skutočná explózia chutí pre zmysly.


Bio.
Vegan.
Kóšer.
Bez kofeínu.
Bez chemických látok.


Príprava: 1 vrecko sa zaleje 1,5 - 2dl horúcej vody (80°C) a nechá sa 2-3 minút vylúhovať. Podľa indickej tradície chutí najlepšie osladený a jemne prepojený mliekom či alternatívou mlieka.


Zloženie:

Energizujúci zelený čaj: zelený čaj* (65%), indická citrónová tráva*, guarana* (7%), mäta pieporná*, bazový kvet* (3%), zázvor* (2,5%), prírodná jahodová aróma, čierne korenie*, sušená kombucha nápoj* (fermentovaný čaj), bergamotový olej*, citrónová verbena*, citrónový olej*, vanilkový struk*, prírodná vanilková aróma, prírodný extrakt z marakuje. *z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva

Čaj s pozitívnou energiou s brusnicou a ibištekom: čierny čaj* (Assam 20%), ibištek* (17%), zelený čaj maté* (13%), koreň sladkého drievka*, indická citrónová tráva*, sušená citrónová šťava*, šípky*, červená repa*, brusnica* (3%), škorica*, čierne korenie*, pomarančová kôra*, rozmarín*, pomarančový olej*, zázvor*, guarana*, koreň ženšenu*, kardamón*, klinčeky*. *z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva


Skladovanie: Skladujte na tmavom a suchom mieste.


Krajina pôvodu: poľnohospodárstvo mimo EU.

Hmotnosť 0.15 kg

EAN 5999561193304

Objem 34ks


Yogi Tea®
Yogi Tea®

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK