DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Dr.Herz Slávka zelená krém (125ml)

Kód produktu: 45339

(0 hodnotení)



7.55 € s DPH6.29 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Slávka zelená - krém pre lokálne uvoľnenie svalového napätia, na regeneráciu kĺbov a šliach. Krém sa aplikuje lokálne a priamo na postihnuté miesto. Obsahuje aktívne látky, ktoré môžu pomôcť v regenerácii. Ľahko sa vstrebáva a preniká hĺbkovo k postihnutému miestu.

Extrakt zo slávky zelenej obsahuje veľké množstvo stopových prvkov a pomáha vyživovať chrupavky, udržovať kĺby voľné a pohyblivé. Obnovuje šlachy, chrupavky a celkovo znižuje bolesť. Priaznivo pôsobí na ľudí trpiacich osteoartrózou a osteoartritídou.


Zloženie/INCI: Aqua, petrolatum, paraffinum liquidum, glycerin, stearyl alcohol, alcohol denat, perna canaliculus extract, harpagophytum procumbens extract, cetyl alcohol, ceteareth-25, boswellia serrata oil, cera alba, lanolin, urea, myristyl alcohol, ceteareth-15, myreth-4, cetearyl alcohol, gaultheriae procumbens leaf oil, phenoxyethanol, benzoic acid, dehydroacetic acid, potassium sorbate, sodium benzoate, lactic acid, limonene.


Použitie: Určený na vonkajšiu aplikáciu. Môže sa aplikovať viackrát za deň. Dostatočné množstvo krému naneste na postihnuté miesto, vmasírujte pokiaľ sa nevstrebe do pokožky.


Skladovanie: Uchovávajte pri izbovej teplote, v dobre uzatvorenom obale.


Upozornenie: Určené len na vonkajšie použitie. Neužívať v blízkosti očí, nosa, úst, na otvorenú ranu a poranenú pokožku. Po použití sa odporúča umyť si ruky. Skladujte mimo dosahu detí. Nepoužívajte ak ste alergický na ktorúkoľvek zložku produktu.


Krajina pôvodu: EU.

Hmotnosť 0.13 kg

EAN 4033594004655

Objem 125ml


Dr.Herz
Dr.Herz

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK