DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Szafi Free Múčna zmes na prípravu chrumkavého domáceho chleba (500g)

Kód produktu: 59538

(0 hodnotení)



9.65 € s DPH8.04 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Zmes múky na prípravu domáceho chleba, ktorý aj po niekoľko dní zostane mäkký. Jednoduchá a rýchla príprava. Múčna zmes je určená pre osoby s neznášanlivosťou lepku, vyrobená z bezlepkových a bezpšeničných surovín. Produkty Szafi Free sú výlučne z vegánskych surovín a aj recepty k nim sú vegánske.


Vegan.
Bez lepku.
Bez mlieka.
Bez sóje.
Bez vajec.
Bez kukurice, zemiakov, ryže.


Recept na prípravu 500g pohánkového chrumkavého domáceho chleba:
Ingrediencie:
270g Szafi Free Zmes múky na domáci chlieb
4g Himalajská soľ
40g 100% čerstvo vytlačená citrónová šťava
300g vlažná voda

Príprava: Najprv predhrejeme rúru na 200 stupňov. Do vody pridáme soľ, citrónovú šťavu, premiešame a pridáme zmes múky, cesto dobre vymiesime (cca. 2 minúty) vypracované cesto necháme odpočinúť asi 5 minút. Znovu premiesime, vytvarujeme bochník, vrch narežeme a potrieme kokosovým olejom.
Vo vyhriatej rúre na 200 °C pečieme 65 minút. Chlieb necháme vychladnúť na mriežke až po vychladnutí krájame.
Z tohto cesta môžeme urobiť žemle (8 kus), alebo rožky, v tom prípade doba pečenia: 40min.


Zloženie: pohánková múka (53%), tapioková múka, prosová múka, múka z psyllia, múka z bambusových vlákien, látka na zväčšenie objemu: hydrogénuhličitan sodný, regulátor kyslosti: kyselina citrónová.


Výživová hodnota v 100g výrobku:
Energia: 1406kJ / 333kcal
Bielkoviny: 8,7g
Sacharidy: 64,0g (z toho cukry: 1,2g)
Tuky: 1,5g (z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,4g)
Vláknina: 14,0g
Soľ: 0,0g


Alergény: môže obsahovať sezam, horčicu, zeler, rôzne orechy, vlčí bôb, a sulfidy.Tovar bol vyrobený v zaručene bezlepkovom závode!


Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.

Hmotnosť 0.52 kg

EAN 5999564157402

Objem 500g


Szafi Free
Szafi Free

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading


DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK