DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Györgytea No32 Čajová zmes z rebríčka - na ženské problémy / ženský čaj (50g)

Kód produktu: 101681

(0 hodnotení)



7.10 € s DPH5.92 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Čajová zmes na menštruačné bolesti, symptómy a príznaky menopauzy. Vyrovnané a správne fungovanie ženského organizmu môžeme podporiť prostredníctvom liečivých rastlín. Prírodná liečba zápalu v tele z bylín zbieraných a spracovávaných s odbornou starostlivosťou, na základe tradícií ľudového liečiteľstva.

 

Príprava: 1 polievkovú lyžicu (3g) čajovej zmesi zalejte 2,5dl horúcej vody a nechajte 15 minút lúhovať v zakrytej nádobe a potom preceďte. Nepoužívajte kovové sitko.

Dávkovanie:

Na príznaky prechodu denne jedna šálka vypitá priebežne počas dňa. Ak príznaky zmiznú, ako prevenciu odporúčame 1-2 šálky týždenne.

Na úpravu cyklu a pri endometrióze denne jedna šálka minimálne po dobu dvoch mesiacov. Po troch mesiacoch každodenného užívania odporúčame štvortýždňovú prestávku, potom je možné kúru zopakovať.

Na menštruačné kŕče (pri pravidelnom cykle) začať piť jednu šálku 3-4 dni pred menštruáciou, potom pokračovať aj počas menštruácie. Čaj pite počas dňa malými dúškami, podľa možností bez ochucovania.


Zloženie: alchemilka obyčajná - list, kapsička pastierska - výhonky, rebríček obyčajný - výhonky, nechtík lekársky - kvet.


Skladovanie: Skladujte na suchom mieste.

 

Upozornenie: neodporúča sa: v tehotenstve, počas dojčenia. Neodporúča sa ani deťom do 12 rokov.


Krajina pôvodu: HU.

Hmotnosť 0.05 kg

EAN 5999566582202

Objem 50g


Györgytea
Györgytea

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK