DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



    D-Star Lepok - pšeničná bielkovina (500g)

    Kód produktu: 102130

    (0 hodnotení)



    6.20 € s DPH5.21 € bez DPH

    Dostupnosť: 1 - 4 dní

    Pšeničná bielkovina na prípravu seitanu (alternatíva mäsa) a na vylepšenie pekárskych vlastností múky, aj na zníženie obsahu sacharidov v múkach.

    Pšeničná bielkovina - lepok je v podstate múka zbavená škrobu. V tejto podobe je dobre stráviteľná a veľmi výživná. Vyrába sa z nej náhrada mäsa - seitan, ktorý je veľmi chutný a dá sa gastronomicky upravovať ako klasické mäso - varené, dusené, na čínu, do guláša, ako steak, k omáčkam, atď. Vyrobený seitan má nutrične zodpovedajúce hodnoty napr. kuracím prsiam. Narozdiel od nich je ale oveľa zdravší. Ďalej lepok dáva cestu pružnosť a plastickosť. Lepok Je nepostrádateľnou prísadou aj pre výrobu kysnutého cesta, koláčov, chleba, pečiva a iných múčnych výrobkov. Pred pečením s múkou zmiešany pšeničný lepok môže významne prispieť k úspechu našej práce. (0,5 kg múka / 1 polievková lyžica pšeničný lepok).
    Nech vyrobíte seitan na akýkoľvek spôsob, zakaždým získate veľmi kvalitnú bielkovinu.

    Je to ideálna potravina pre vegetariánov a vegánov a športovcov. Kvôli obsahu lepku však nie je vhodná pre celiatikov.


    Zloženie: 100% vitálny pšeničný proteín.


    Priemerná výživová hodnota v 100g:
    Energie: 1694Kj / 401kcal
    Bielkoviny: 80,0g
    Sacharidy: 4,8g (z toho cukor: 4,8g)
    Tuky:6,0g (z toho nasýtené 1,1g)
    Vlákniny: 1,0g
    Soľ: 0,1g

    Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)


    Alergény: Obsahuje lepok, pšenicu. Môže obsahovať stopy mlieka, sóje a lupiny.


    Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste.


    Krajina pôvodu: EU.

    Hmotnosť 0.5 kg

    EAN 5999568621312

    Objem 500g


    Diabestar
    Diabestar

    Komentáre

    Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


     
     

    Loading

    DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

    PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK