Éden Prémium Bezlepková múčna zmes na prípravu zlatého chleba so zníženým obsahom sacharidov (500g)
Kód produktu: 58104
Dostupnosť: 1 - 4 dní
Bezlepková a vegánska múčna zmes Éden Prémium na prípravu zlatého chleba a pečiva so zníženým obsahom sacharidov – ideálna pre ľudí s intoleranciou na lepok, laktózu či vajcia, ale aj pre tých, ktorí preferujú rastlinnú stravu alebo low carb životný štýl. Obsahuje 30 % menej sacharidov v porovnaní s bežnými bezlepkovými múčnymi zmesami. Zmes neobsahuje lepok, mlieko, vajcia, sóju, zemiaky, pridaný cukor ani škroby. Vysoký podiel vlákniny a rastlinných bielkovín. Vhodná na prípravu chutného domáceho chleba, rožkov či žemlí – s použitím droždia alebo prášku do pečiva.
Vegan.
Bez lepku.
Bez mlieka.
Bez sóje.
Bez vajec.
Bez droždia.
Bez kukurice, zemiakov, ryže.
Zdroj vlákniny.
Rýchla a jednoduchá príprava.
Vyrobené v zaručene bezlepkovom závode.
Odporúčaný spôsob použitia:
RECEPT NA CHLIEB S PRÁŠKOM DO PEČIVA
Ingrediencie:
250 g Bake-Free múčna zmes na zlatý chlieb so zníženým obsahom sacharidov
5 g himalájskej soli
350 g vlažnej vody (minimálne 40 °C)
polovica balenia prášku do pečiva (6 g)
Postup:
Zmiešajte všetky ingrediencie a dôkladne spracujte. Nechajte odpočívať 10 minút, potom na suchej ploche vytvarujte podlhovastý bochník. Hlboko ho narežte na 3–4 miestach a pečte na plechu vystlanom silikónovým papierom v predhriatej rúre na 190 °C (horný-dolný ohrev) približne 70 minút. Nechajte vychladnúť na mriežke a nakrájajte podľa chuti. Výsledné množstvo je cca 468 g.
RECEPT NA 6 ŽEMLÍ ALEBO ROŽKOV S PRÁŠKOM DO PEČIVA
Ingrediencie:
250 g Bake-Free múčna zmes na zlatý chlieb so zníženým obsahom sacharidov
5 g himalájskej soli
350 g vlažnej vody (minimálne 40 °C)
polovica balenia prášku do pečiva (6 g)
Postup:
Zmiešajte všetky ingrediencie a dôkladne spracujte. Nechajte odpočívať 10 minút, potom vytvarujte 6 rovnako veľkých rožkov alebo žemlí. Pečte na plechu so silikónovým papierom v predhriatej rúre na 190 °C (horný-dolný ohrev) približne 50 minút. Nechajte vychladnúť na mriežke. Výsledné množstvo je cca 458 g.
RECEPT NA CHLIEB S DROŽDÍM
Ingrediencie:
250 g Bake-Free múčna zmes na zlatý chlieb so zníženým obsahom sacharidov
2 g kokosového cukru
5 g himalájskej soli
350 g vlažnej vody (maximálne 40 °C)
12,5 g čerstvého droždia alebo polovica balenia sušeného droždia (3,5 g)
Postup:
Zmiešajte suché ingrediencie, pridajte nadrobené alebo nasypané droždie a premiešajte. Pridajte vodu a dobre spracujte. Nechajte kysnúť prikryté na teplom mieste 45–60 minút. Vytvarujte podlhovastý bochník a nechajte odpočívať, kým sa rúra predhreje. Bochník narežte na 3–4 miestach a pečte na plechu vystlanom silikónovým papierom v predhriatej rúre na 190 °C (horný-dolný ohrev) cca 70 minút. Nechajte vychladnúť na mriežke a nakrájajte podľa chuti.
Priemerné výživové hodnoty (na 100 g upečeného chleba podľa receptu):
Energia: 702 kJ / 168 kcal
Tuky: 1,6 g
z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,4 g
Sacharidy: 26 g
z toho cukry: 0,8 g
Vláknina: 13 g
Bielkoviny: 6,8 g
Soľ: 1 g
Skladovanie:
Hotový chlieb a žemle je možné ihneď po vychladnutí zamraziť. Po rozmrazení si zachovajú pôvodnú štruktúru a chuť.
Bez mrazenia vydržia pri izbovej teplote v uzatvretom plastovom vrecku 3 dni. Neodporúčame skladovať v chladničke – spevnejú a strácajú svoju mäkkosť.
Zloženie: bezlepková múčna zmes (pšenová múka, quinoa múka), zmes vláknin (múka zo psyllia, múka z bambusových vlákien), zlatá ľanová múka.
Neobsahuje pridaný cukor. Obsahuje iba prirodzene sa vyskytujúce cukry.
Výživová hodnota v 100g výrobku:
Energia: 1335Kj / 320kcal
Bielkoviny: 13,0g
Sacharidy: 49,0g (z toho cukry: 0,8g)
Tuky: 3,1g (z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,7g)
Vláknina: 24,0g
Soľ: 0,07g
Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)
Alergény: vyrobené v závode, ktorý spracováva orechy. Môže obsahovať stopy horčice a sezamových semienok. Tovar bol vyrobený v zaručene bezlepkovom závode!
Skladovanie: skladujte na chladnom a suchom mieste.
Krajina pôvodu: Maďarsko.
Hmotnosť 0.55 kg
EAN 5999563458692
Objem 500g
Komentáre
Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.
