DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



    AnnaPanni Bezlepková múčna zmes na prípravu piškotového cesta (1000g)

    Kód produktu: 54963

    (0 hodnotení)



    8.75 € s DPH7.35 € bez DPH

    Dostupnosť: 1 - 4 dní

    Bezlepková múčna zmes na prípravu a piškótového cesta. Múčna zmes je určená pre osoby s neznášanlivosťou lepku, vyrobená z bezlepkových a bezpšeničných surovín. Príprava je rýchla a jednoduchá.


    Bez lepku.
    Bez mlieka.


    Recept - piškótová roláda:
    Ingrediencie:
    4 vajcia
    4 PL múčna zmes na prípravu piškótového cesta
    4 PL cukor
    1 ČL prášok do pečiva
    8 PL marhuľový lekvár

    Príprava: Rúru predhrejeme na 180 stupňov. Oddelíme žĺtka od bielkov. Bielka našľaháme elektrickým šľahačom so štipkou soli. Pridáme po lyžiciach cukor a poriadne zakaždým šľaháme. Po jednom pridáme všetky žĺtky, zľahka prešľaháme. Nakoniec už len ručne vmiešame múku do ktorej sme predtým pridali prášok do pečiva. Cesto vylejeme na 25 x 40cm plech vyložený papierom na pečenie (papier môžeme natrieť olejom). Pečieme na 150 °C cca 10-15 minút, na hornom/dolnom pečení. Z upečeného horúceho cesta stiahneme pečiaci papier. Potrieme lekvárom a stočíme. Vychladnutú roládu poprášime práškovým cukrom a krájame na cca 1 cm kúsky.


    Zloženie: ryžová múka, zemiakový škrob, zemiakové vločky, rastlinná vláknina (psyllium), zahušťovadlo (E464).


    Výživová hodnota v 100g výrobku:
    Energia: 1420Kj / 339kcal
    Tuky: 0,4g (z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,3g)
    Sacharidy: 78,0g (z toho cukry: 1,3g)
    Bielkoviny: 4,7g
    Vláknina: 3,0g
    Soľ: 0,0g

    Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400Kj / 2000kcal)


    Skladovanie: Skladujte na suchom a chladnom mieste.


    Krajina pôvodu: HU.


    Údaje majú informatívny charakter.

    Hmotnosť 1 kg

    EAN 5999860248033

    Objem 1000g


    AnnaPanni
    AnnaPanni

    Komentáre

    Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


     
     

    Loading

    DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

    PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK