DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



    Dia-Wellness Múčna zmes na pizzu so zníženým obsahom sacharidov (1000g)

    Kód produktu: 57627

    (0 hodnotení)



    8.90 € s DPH7.48 € bez DPH

    Dostupnosť: 1 - 4 dní

    Múčna zmes na prípravu klasickej tenkej pizze so zníženým obsahom sacharidov a vyšším obsahom vlákniny v porovnaní s tradičnými pšeničnými múkami.


    Znížený obsah sacharidov.
    Zdroj vlákniny a bielkovín.
    Bielkoviny pomáhajú udržiavať normálne kosti.


    Použitie: na prípravu pizze.

    Návrh na prípravu: 500g múky na pizzu, 8g droždia, 330-340 ml vody. Odmeráme ingrediencie a miesime 2 minúty pri nízkej rýchlosti. Cesto necháme 30 minút odležať v chladničke, potom rozdelíme na 3 časti a z každej vyvaľkáme kruh. Potom potrieme paradajkovou omáčkou a na povrch pizze ukladáme podľa fantázie šampiňóny, olivy, nakrájané cibule, paradajky a šunku. Pečieme na 200 °C 6-8 minút, na hornom/dolnom pečení. Syrom posypeme povrch pizze pred ukončením pečenia. Uvedené množstvo je na prípravu 3 pízz s priemerom 30cm. 


    Zloženie: pšeničná múka, rezistentný škrob, pšeničný proteín, vláknina, rastlinný olej (repkový, slnečnicový), jablkový cukor, ľanová múka, plnidlo: polydextróza, maltodextrín, soľ, ovsená múka, objemové činidlo: hydrogenuhličitan sodný, pšeničné otruby, pšeničný škrob, prostriedok na úpravu múky: kyselina askorbová, stabilizátor: uhličitan vápenatý, emulgátor: E 472e, enzýmy.


    Výživová hodnota v 100g výrobku:
    Energia: 1546Kj / 368kcal
    Tuky: 9,9g (z toho nasýtené: 0,8g)
    Sacharidy: 47,1g (z toho cukor: 2,7g)
    Vlákniny: 10,6g
    Bielkoviny: 17,3g
    Soľ: 1,88g

    Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)


    Alergény: pšenica, lepok.


    Skladovanie: Skladujte na suchom a čistom mieste do 23°C.


    Krajina pôvodu: Maďarsko.

    Hmotnosť 1 kg

    EAN 5998199717234

    Objem 1000g


    Dia-Wellness
    Dia-Wellness

    Komentáre

    Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


     
     

    Loading

    DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

    PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK