DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Dr.Theiss HerbalSept Kids lízanky na bolesť hrdla (6ks)

Kód produktu: 51174

(0 hodnotení)



8.75 € s DPH7.29 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Zdravotnícka pomôcka Herbal Sept Kids lízanky prispievajú k obnove rovnováhy a obnove primárnej ochrannej funkcie sliznice ústnej dutiny a hrdla, ktorú zároveň hydratujú a osviežujú. S extraktom z lišajníka islandského, s extraktom z koreňa ibiša lekárskeho a extraktom zo šalviových listov.

Lízanky zmierňujú zápal v hrdle, ktorý sa objaví spolu s horúčkou a bolesťou, pri pocitoch pálenia a sucha v krku a pri ťažkostiach s prehĺtaním. Ochranná vrstva, ktorú produkt vytvára, zastavuje škodlivé pôsobenie vonkajších faktorov (ako suché priestory, suchý, nečistý a studený vzduch).

 

Indikácie:
• Hydratácia sliznice hrdla a hrtanu
• Zmiernenie bolesti hrdla
• Upokojenie podráždenia hrdla
• Ochrana slizníc hrdla a hrtanu


Použitie: odporúča sa podávať nie viac ako 1 lízanku 3 krát denne pod dohľadom dospelej osoby. Pokiaľ nedôjde k zlepšeniu po 5 dňoch podávania, obráťte sa na lekára.


Zloženie: cukor, glukózový sirup; regulátor kyslosti: kyselina citrónová; extrakt z lišajníka islandského (Lichen islandicus); prírodné arómy; šalviový extrakt (Salvia officinalis); šťava z plodov arónie (Aronia); extrakt z koreňa ibiša lekárskeho (Althea officinalis); vitamín: kyselina L-askorbová; farbivá: kurkumín a karmín.

 


Upozornenie: Nie je vhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje cukor. Nie je vhodné pre diabetikov. Nepodávať osobám s precitlivenosťou na niektorú zložku prípravku.


Skladovanie: Skladujte na chladnom a suchom mieste do 25°C, chráňte pred teplom a vlhkom.


Krajina pôvodu: Nemecko.

Hmotnosť 0.07 kg

EAN 4016369621462

Objem 6ks


Dr. Theiss
Dr. Theiss

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK