DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Forpro Bio pohánkové spagetti (200g)

Kód produktu: 103151

(0 hodnotení)



4.45 € s DPH3.71 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Bio pohánkové cestoviny sú tiež mimoriadne bohaté na živiny a obohatia vaše jedlá o cenné vitamíny a minerály. Je teda nielen lahodný, ale aj výživný a môžete si ním okoreniť každodenné jedlá. Okrem toho obsah vlákniny v pohánke pomáha udržiavať zdravie tráviaceho traktu a môže prispieť k zníženiu hladiny cholesterolu v tele.

Pre podporu športového životného štýlu poskytuje dlhodobú energiu vďaka pomalému vstrebávaniu sacharidov. Jeho konzumácia je ideálna počas celého dňa.


Vegan.

Bez pšenice.

Bez GMO.


Výhody konzumácie Forpro CarbControl Pasta v porovnaní s tradičnými suchými cestovinami:

1. Vysoká nutričná hodnota: Pohánkové rezance sú bohaté na živiny ako bielkoviny, vlákninu, vitamíny a minerály ako železo, horčík a vitamíny skupiny B. Tieto zložky priaznivo pôsobia na zdravie a dodávajú energiu.

2. Bezlepkové: Pohánkové cestoviny sú bezlepkovou alternatívou cestovín vyrobených z tradičnej pšeničnej múky. To znamená, že si ho môžu vychutnať aj ľudia s citlivosťou na lepok alebo intoleranciou na lepok.

3. Správna regulácia krvného cukru: Vláknina v pohánkových cestovinách spomaľuje vstrebávanie sacharidov, čím má vyrovnávajúci účinok na hladinu cukru v krvi. To môže byť dôležitý faktor pre ľudí s cukrovkou a inzulínovou rezistenciou.

4. Pocit plnosti: Vysoký obsah vlákniny v pohánkových cestovinách môže poskytnúť dlhotrvajúci pocit sýtosti. Táto vlastnosť môže mať priaznivý vplyv na zníženie chuti do jedla a udržiavanie zdravej telesnej hmotnosti.

5. Chutné a všestranné: Pohánkové cestoviny majú príjemnú chuť a ľahko sa prispôsobujú rôznym receptom. Dá sa použiť aj na prípravu cestovín, šalátov, polievok a iných jedál.

 

Zloženie: bio pohánka, voda.


Výživová hodnota v 100g výrobku:
Energia: 1580Kj / 370kcal
Tuky: 3,0g (z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,5g)
Sacharidy: 72,0g (z toho cukor: 3,0g)
Bielkoviny: 13,0g

Vláknina: 3,0g
Soľ: 0,15g

Referenčný príjem priemernej dospelej osoby (8400kJ/2000kcal)


Použitie a príprava: cestoviny vložíme do asi desaťnásobného množstva horúcej vody a za opatrného miešania uvaríme za 4-5 minút do mäkka.


Skladovanie: na chladnom a suchom mieste. 


Krajina pôvodu: HU.

Hmotnosť 0.2 kg

EAN 5999104003077

Objem 200g


Forpro CarbControl
Forpro CarbControl

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK