DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Grapoila Múka z pestreca mariánskeho lisovaný za studena (250g)

Kód produktu: 43093

(0 hodnotení)



2.80 € s DPH2.35 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Grapoila múka z pestreca mariánskeho lisovaná za studena je vysoko kvalitná, 100 % prírodná a odtučnená múka, ktorá vzniká jemným mletím semien pestreca mariánskeho po lisovaní za studena. Tento proces zabezpečuje zachovanie cenných živín, vlákniny a bielkovín, pričom sa znižuje obsah tuku.

Pestrec mariánsky je známy svojimi pozitívnymi účinkami na zdravie pečene vďaka obsahu silymarínu, ktorý pomáha pri detoxikácii a regenerácii pečeňových buniek. Okrem toho podporuje správne trávenie, znižuje oxidačný stres a prispieva k posilneniu imunity.

Táto múka má jemnú orechovo-horkastú chuť a je skvelým doplnkom zdravej kuchyne. Vhodná je na obohatenie smoothie, jogurtov, kaší, šalátov či polievok, ale dá sa použiť aj pri pečení chleba, koláčov alebo sušienok.


Použitie: Má charakteristickú výraznú, bylinnú vôňu aj chuť. Vhodná na pečenie, do chlebových zmesov, do koláčov na zahusťovanie omáčok, kaše. Pri pečení ju môžeme nahradiť 5% objemu bežnej múky. Hodí sa tiež do proteínových nápojov, jogurtov a nátierok. Mletý plod Pestreca mariánskeho konzumujte 2-4x denne 1-2 čajovú lyžičku.

Zloženie: 100% odtučnená múka z pestreca mariánskeho (Silybum marianum) lisovaný za studena.

Výživová hodnota v 100g výrobku:
Energia: 1079Kj / 261kcal
Bielkoviny: 22,28g
Sacharidy: 3,62g (z toho cukor: 2,53g)
Tuky: 7,18g (z toho nasýtené: 1,49g)
Vlákniny: 46,58g
Soľ: 12,0mg

Skladovanie: Uchovávajte v pôvodnom balení, tesne uzavretú bez prístupu vzduchu, lebo múka Pestreca mariánskeho pomerne rýchlo oxiduje, čím sa účinná látka silymarín znehodnocuje. Pre zachovanie čerstvosti skladujte v chladničke!

Krajina pôvodu: Maďarsko.

Hmotnosť 0.25 kg

EAN 5999885217724

Objem 250g


Grapoila
Grapoila

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK