DOPRAVA ZADARMO PRI NÁKUPE NAD 80 €

info@herbahouse.sk

0948 09 47 45 (Po-Pi, 9-16 hod.)

Blog Zdravé recepty



Györgytea No53 Čajová zmes z materinej dúšky - na posilnenie imunity (50g)

Kód produktu: 101618

(0 hodnotení)



7.10 € s DPH5.92 € bez DPH

Dostupnosť: 1 - 4 dní

Čajová zmes na podporu imunity. Čaj z materinej dúšky je aromatický, prírodný bylinný nápoj, ktorý každého presvedčí svojou omamnou vôňou a charakteristickou, jemne horkastou, no príjemnou chuťou. Materina dúška je jedno z najstarších korení, ktoré používali už naši predkovia, väčšinou na prípravu lahodného čaju a ako korenie pri príprave mäsových a zeleninových jedál.

Materinu dúšku poznali a používali už grécki vojaci a Egypťania ho spočiatku používali ako prírodný prostriedok na balzamovanie mŕtvol. Latinský názov rastliny (Thymus) znamená v gréčtine „odvaha“. Používali ju aj bojovníci.

Prírodná liečba zápalu v tele z bylín zbieraných a spracovávaných s odbornou starostlivosťou, na základe tradícií ľudového liečiteľstva.

 

Príprava: 1 polievkovú lyžicu (3g) čajovej zmesi zalejte 2,5dl horúcej vody a nechajte 15 minút lúhovať v zakrytej nádobe a potom preceďte. Nepoužívajte kovové sitko. Vhodné aj pre deti od 3 rokov.

Zloženie: materina dúška - výhonky, mäta dlholistá - výhonky, pamajorán obyčajný - výhonky, repík lekársky - výhonky, skorocel kopijovitý - list. 


Skladovanie: Skladujte na suchom mieste.


Krajina pôvodu: Maďarsko.

Hmotnosť 0.05 kg

EAN 5999566582455

Objem 50g


Györgytea
Györgytea

Komentáre

Zatiaľ nebol vložený žiaden komentár.


 
 

Loading

DAJTE O NÁS VEDIEŤ AJ OSTATNÝM

PRIHLÁSTE SA NA ODBER NOVINIEK